Rezultate te kerkimit per termin: +Informacionit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:39.348Z

Sistemet e informacionit, qeveria rishikon programet

Vendimi Pr sistemet e informacionit t cilat ofrojn shrbime pr qytetart, pr biznesin dhe pr ndrveprimin dhe shkmbimin e informacionit pr administratn publike nprmjet sistemeve elektronike sht detyruese t zbatohen disa rregulla t reja, q ministri i Teknologjis dhe Informacionit, Genc Pollo ia propozo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:21.906Z

Me Gjermanine, mbrojtja e informacionit

Qeveria miratoi diten e djeshme marreveshjen mes saj dhe Gjermanise per mbrojtjen e ndersjelle te informacionit te klasifikuar. Ky projektvendim ka per objekt ato marreveshje, ku informacioni qe shkembehet eshte i nje natyre te vecante, pasi ai eshte i klasifikuar, si per vendin tone edhe per shteti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:45.575Z

Diskutohet roli i bibliotekave ne shoqerine e informacionit

Konferenca Akademia e Shkencave e Shqiperise ne bashkepunim me Shoqaten e Punonjesve te Bibliotekave te Shqiperise dhe Institutin e Shkences se Informacionit te Sllovenise organizojne sot dhe neser konferencen me teme Roli i bibliotekave ne shoqerine e informacionit bazuar ne dije. Konferenca do te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.583Z

Zhvillohet konferenca e teknologjisë dhe informacionit

"Roli i teknologjisë së informacionit dhe komunikimi në zhvillimin e shoqërisë shqiptare", kjo ishte tema e konferencës së mbajtur nga dega e matematikës, statistikës dhe informatikës së zbatuar. Në fjalën e saj profesoresh Kozeta Sevrani u shpreh se kjo konferencë synon që të krij

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.555Z

NATO:Standarde të larta për mbrojtjen e informacionit

TIRANE- NATO kërkon nga Shqipëria standarde më të larta për mbrojtjen e informacionit të klasifikuar. Anëtarësimi në Aleancë na jep tashmë të drejtën për t’u njohur me shumë informacione të klasifikuara të NATO-s, sikundër janë ato top-secret, kozmike dhe atomike. Për kët

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.472Z

NATO:Standarde të larta për mbrojtjen e informacionit

TIRANE- NATO kërkon nga Shqipëria standarde më të larta për mbrojtjen e informacionit të klasifikuar. Anëtarësimi në Aleancë na jep tashmë të drejtën për t’u njohur me shumë informacione të klasifikuara të NATO-s, sikundër janë ato top-secret, kozmike dhe atomike. Për kët

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:50.439Z

Hapet Zyra e Informacionit Turistik

27/01/2011  Bashkia e Elbasanit hapi dje në qendër të qytetit Zyrën e Informacionit Turistik, me mbështetjen e USAID-it dhe AMC-së. Kjo është një përpjekje për promovimin e vendeve dhe bizneseve turistike lokale. Zyra do të ofrojë shërbim informimi profesional pa pagesë të

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama