Rezultate te kerkimit per termin: +Informimit +Publik

Total: 1601
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.086Z

Sqarim i Drejtorisë së Informimit Publik të Institucionit të Presidencës.

25 qershor 2008 Gjatë ditës së sotme në media u njoftua se Presidenti i Republikës, Bamir Topi do të presë përfaqësues të Sindikatës së Minatorëve të ngujuar në grevë që prej datës 18 qershor 2008. Lidhur me këtë, Drejtoria e Informimit Publik sqaron opinionin publik se me Zotin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.955Z

Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik

  Në mbledhjen e Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik të datës 25 nëntor 2008, pas diskutimit në parim të projektligjit Për Buxhetin e Shtetit të Vitit 2009 të zhvilluar në mbledhjet e datave 11 dhe 12 nëntor, në prani të përfaqësuesve të fushave që mbulon

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.417Z

Mbledhja e Komisionit për Edukimni dhe Mjetet e Informimit Publik

  Në mbledhjen e datës 10 shtator 2008 Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, diskutoi mbi kalendarin për zbatimin e planit të verpimit për harmonizimin e kuadrit ligjor për transmetimet radiotelevizive në Republikën e Shqipërisë me standardet europiane. Gjatë dis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.734Z

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik shqyrton korrespondencën

  Në mbledhjen e datës 23 dhjetor 2009, Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik u njoh me korrespondencën drejtuar Komisionit. Konkretisht me:   1. Memon lidhur me mandatet e anëtarëve të Këshillit Drejtues të RTSH-së, të përgatitur nga Shërbimi i Monitorimit t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.409Z

Këshilli Drejtues i Radio Televizionit Publik Shqiptar paraqet raportin e veprimtarisë për vitin 2009 në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik.

Këshilli Drejtues i Radio Televizionit Publik Shqiptar paraqiti sot raportin e veprimtarisë për vitin 2009 në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik. Gjatë mbledhjes, Kryetari i Këshillit Drejtues të RTSH, Agron Tufa njohu anëtarët e komisionit me organizimin e punës së k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:42.946Z

Mbledhje e Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik

  Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik në mbledhjen e datës 25 nëntor 2009, ora 11:00, u njoh dhe diskutoi korrespondencën drejtuar Komisionit.   Fillimisht Komisioni u njoh me letrën e një grupi mësuesish të shkollave të ndryshme të nënprefekturës së Peqini

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:52.650Z

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik shqyrton korespondencën

  Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik u mblodh më 21 janar 2010, nën drejtimin e Zëvendëskryetarit të Komisionit, Mark Marku, dhe, siç parashikohej në rendin e ditës, shqyrtoi  korespondencën e ardhur në Komision.   Fillimisht, Zëvendëskryetari i Komisi

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama