Rezultate te kerkimit per termin: +Infrastruktura

Total: 6549
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:12.798Z

Infrastruktura dixhitale e kryeministrit

Në këtë ceremoni ishte i pranishëm edhe kryeministri Sali Berisha, i theksoi se projekti “Shqipëria Dixhitale është infrastruktura më e shkëlqyer që mund t’i jepet vendit për të kaluar nga grupi vendeve të varfra në grupin e vendeve më të zhvilluara”. Berisha theksoi se kjo gar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:24.226Z

Projektbuxheti 2012, infrastruktura zbret nga prioritetet

Gjatë viteve të fundit infrastruktura dhe në veçanti ajo rrugore kanë qenë ndër tre prioritetet kryesore, duke përfituar dhjetëra miliardë lekë nga buxheti i shtetit. Por, duket se vitin e ardhshëm dy sektorët më të rëndësishëm do të jenë vetëm arsimi dhe shëndetësia. Ministri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.446Z

Infrastruktura, kusht per zhvillim

Shume shpejt 12 fusha futbolli me bar artificial, do te jene ne dispozicion te klubeve te Superiores dhe te rinjte qe aktivizohen me ekipet zinxhire do te kene kushte me te mira, per stervitje. Infrastruktura sportive po permiresohet dukshem dhe interesi i te rinjve ne Shqiperi, per te luajtur futbo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:12.546Z

Mungon infrastruktura per prodhimin e kartave

Infrastruktura e nevojshme per nisjen e aplikimit per kartat e identitetit nuk eshte ende gati.Ne njesite vendore te gjendjeve civile jane derguar pajisjet por askush nuk di te thote se kur ato do te instalohen pasi puna nuk ka perfunduar ende.Sipas kryetares se njesise bashkiake numer 1 do te jene

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.809Z

Berisha Perparesi infrastruktura e pagat

Kryeministri Sali Berisha ne mbledhjen e sotme te grupit kuvendor demokrat kerkoi qe infrastruktura rrugore te kete perparesi ne investimet e qeverise. Duhet te ndertohet tuneli Tirane-Elbasan pasi prej tij perfitojne ne kohe 1 milione shqiptare tha Berisha. Kryeministri theksoi se perp

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:56.159Z

Raporti per arsimin infrastruktura problem

Infrastruktura e shkollave ne Shqipëri është një nga problemet kryesore me të cilat përballet sistemi yne arsimor parauniversitar. Viti i fundit shkollor 2012-13, nuk plotesoi standardet e duhura per t'u dhene nxenesve nje shkollim cilesor. Sipas raportit te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:00.478Z

Sezoni turistik, problem infrastruktura dhe kualifikimi punonjësve

Edhe pse ky sezon turistik ka pasur më shumë turistë të huaj e vendas, operatorët turistik ankohen për gjendjen e infrastrukturës dhe kualifikim e punonjësve. Kryetari i Shoqatës së Turizmit deklaron se për të përmirësuar situatën është e nevojshme që të ketë një kordinim më t

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama