Rezultate te kerkimit per termin: +Inxhinieri +Gjeologjike

Total: 51
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:56.722Z

Inxhinieri paralajmëroi tragjedinë e 9 nëntorit

16/06/2009  Gjirokastër: Në seancën e gjashtë gjyqësore të pallatit të rrëzuar zbulohet raporti që paralajmëroi tragjedinë e 9 nëntorit Thanas Llahana paraqet në seancën gjyqësore raportin teknik “toka ku do të ndërtohej pallati me shtresa të paqëndrueshme” GJIROKAS

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.478Z

UT, çel Infermierinë e Përgjithshme në Kukës

Këshilli i Ministrave, miraton hapjen e 14 programeve të reja në ciklin e dytë të studimeve në universitetet e Tiranës Gazeta “Shekulli” publikon programet e miratuara në nivelin e dytë, si dhe kuotat dhe tarifat e studimit në ciklin e parë Qeveria ka vazhduar edhe në mble

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.167Z

VENDIM PER HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, TË CIKLIT TË DYTË, PRANË UNIVERSITETIT POLITEKNIK TË TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009

V E N D I M PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, TË CIKLIT TË DYTË,  PRANË UNIVERSITETIT POLITEKNIK TË TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009 Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 26 e 42, të ligjit nr.9741, datë 21.5.2007,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.505Z

Shpallen diplomat Master

Disa prej fakulteteve të Universitetit të Tiranës kanë hapur programet e studimit të ciklit të dytë. Gjithashtu do të hapen programe studimi në qytetin e Kukësit dhe atë të Sarandës, si filiale të fakulteteve të UT-së Për të gjithë studentët që kanë mbaruar s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.427Z

Masterat e rinj për universitetet

Hapen mastera të rinj sipas sistemit të Bolonjës. Fakultetet e Universitetit Bujqësor, Tiranës dhe Politeknikut do të ofrojnë për degë të veçanta ciklin e dytë të studimeve. ZIRINA LLAMBROVeç tyre, qeveria miratoi dje hapjen e dy degëve të reja si filiale të fakulteteve p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:02.360Z

Propozimet, Politekniku nxjerr kuotat dhe tarifat për vitin e ri akademik

Jonida Tashi Universiteti Politeknik i Tiranës propozon të pranojë 1515 studentë të rinj gjatë vitit akademik 2010-2011. Sipas shpërndarjes së kuotës totale të pranimit, 1430 kuota do të jenë për studimet me kohë të plotë, 65 për studentët jashtë trojeve shqiptare dhe 20 për st

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:56.712Z

Tragjedia e 9 nentorit u paralajmerua

Tragjedia e 9 nentorit te vitit te kaluar, ku si pasoje e shembjes se nje pallati humben jeten tre persona, mund te parandalohej. Inxhinieri gjeolog qe ka bere studimin e terrenit, mbi te cilin do te ndertohej qendra e re tregtare, e ka percaktuar si te papershtatshem per shkak te shtresa

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama