Rezultate te kerkimit per termin: +Inxhinieri +Hidroteknik

Meta: total 21 / total_found 21 / time 0.000 / keyword[0] inxhinieri / docs[0] 2090 / hits[0] 3951 / keyword[1] hidroteknik / docs[1] 103 / hits[1] 125 /
Berisha sërish bllof/ Leli: Berisha ka harruar vendimin që ka miratuar. Shtremberohet e vërteta, duke u thënë gjysëm
  • 2016-10-07

Berisha sërish bllof/ Leli: Berisha ka harruar vendimin që ka miratuar. Shtremberohet e vërteta, duke u thënë gjysëm

Bashkia e Vlorës ka hedhur poshtë akuzat e ish kryeminstrit Berisha rreth përcaktimit të kritereve klienteliste në një tender të saj, duke theksuar se bëhet fjalë për një vendim që e ka miratuar vet Berisha në vitin 2008 dhe ku pëcaktohen kriteret që duhet të plotësoj një specia

No Pic available
  • 2014-01-21

Hoxha: Radika të mos preket, ujin po e blejmë çdo ditë 

TIRANË- Lumi Radika nuk duhet të preket ka deklaruar Inxhinieri Hidroteknik Farudin Hoxha i ftuar në rubrikën “Opinion” në News 24. Ai theksoi se Maqedonia i ka shfrytëzuar kapacitetet që i lejohen nga marrëveshjet ndërkombëtare për këtë lumë ndaj tani nuk ka të drejtë t

No Pic available
  • 2011-10-18

Mbikëqyrësit e kolaudimit, afat 3 muaj për rinovimin e licencave

18/10/2011  Urdhri i ri i ministrit të Punëve Publike. Ja dokumentet që duhet të dorëzojnë subjektet Ministria e Punëve Publike dhe Transporteve u lë afat tre muaj mbikëqyrësve të kolaudimit për të rinovuar licencat. Të gjithë ata mbikëqyrës të kolaudimeve që kanë një

No Pic available
  • 2011-04-08

ISE përcakton kriteret e Doktoratës

SHKRUAN: Jonida Tashi 07-04-2011 13:51Instituti i Studimeve Europiane përcakton kriteret që duhet të përmbushin kandidatët të cilët kërkojnë të ndjekin studimet e Doktoratës, pranë ISE. Sipas kushteve të vendosura, së pari, kandidati duhet të zotërojë një diplomë “Master i Shk

No Pic available
  • 2011-04-07

Kritere të veçanta pranimi për disa degë

07/04/2011  Pranimet në universitete, kuotat dhe tarifat e shkollimit për të gjitha programet e Universitetit Politeknik Krahas notave kaluese në 4 provimet e maturës, konkurs tek arkitektura dhe mesatarja kusht në disa degë Ndonëse do të duhet të marrin nota kaluese në të ka

Ballkani | 01.07.2010
  • 2010-07-01

Ballkani | 01.07.2010

Investimet e Gjermanisë në jug të Shqipërisë vlerësohen prej analistëve, politikanëve, drejtuesve vendorë e qytetarëve jo thjesht si në vend të parë sa i përket vëllimit të tyre, por edhe si tepër cilësore e nww sektorët kyë të zhvillimit të ekonomisë. Investimet gjermane jan

No Pic available
  • 2010-03-21

Rruga "TAFAJ"

Rruga "Tafaj" është një ndër 1300 rrugët e kryeqytetit. Në vitin 1937, kur Tirana kishte afro 25 mijë banorë, rrugët e emërtuara ishin të pakta. Te Selvia, sikundër edhe tani, ndaheshin rrugët e Saraçëve (Shinasi Dishnica), Tafajve (4 Dëshmorët), e Dibrës (Bajram Curri) dhe Gazhin