Rezultate te kerkimit per termin: +Inxhinierin +Matematike

Meta: total 9 / total_found 9 / time 0.000 / keyword[0] inxhinierin / docs[0] 417 / hits[0] 475 / keyword[1] matematike / docs[1] 1143 / hits[1] 1514 /
Politekniku, zbardhen kuotat në të gjitha ciklet e studimit
  • 2016-07-12

Politekniku, zbardhen kuotat në të gjitha ciklet e studimit

Rriten shanset e pranimit për maturantët që dëshirojnë të bëhen inxhinierë në të ardhmen. Këtë e thotë shkresa që mban firmën e ish- rektorit të Universitetit Politeknik me kuotat maksimale që i janë nisur për miratim Ministrisë së Arsimit. Universiteti Politeknik Sipas dokum

No Pic available
  • 2014-03-23

Lojërat tradicionale aftësojnë fëmijët,teknologjia i bën të pavëmendshëm

SHBA- Lojërat tradicionale që dikur kanë qenë shtyllat kryesore të argëtimit të fëmijëve, vazhdojnë të jenë ende më të mirë për mesmin e disa aftësive të nevojshme për sukses sesa mjetet moderne teknologji

No Pic available
  • 2012-01-06

Shqipëria po ndryshon, Tirana po lulëzon

06-01-2012 / Nga Kostaq Xoxa Përshtypjet e Gasper Shtjefnit për Tiranën (Faqe ditari)Në verën e vitit 1968 vajtëm, me nxënësit e gjimnazit, në Tamarë të Malësisë së Madhe për punë „vullnetare“. Unë

No Pic available
  • 2010-03-22

Mesatarja mbi 6, kriter pranimi në Inxhinierinë Matematike dhe Fizike

Jonida Tashi Mesatarja mbi notën 6 do të jetë kriter pranimi në Fakultetin e Inxhinierisë Matematike dhe Fizike pranë Universitetit Politeknik. Këtë vit, për herë të parë, drejtuesit e Politeknikut, propozojnë që të respektohet nota mesatare, për pranimet e studentëve të rinj n

No Pic available
  • 2010-03-20

Propozimet, Politekniku nxjerr kuotat dhe tarifat për vitin e ri akademik

Jonida Tashi Universiteti Politeknik i Tiranës propozon të pranojë 1515 studentë të rinj gjatë vitit akademik 2010-2011. Sipas shpërndarjes së kuotës totale të pranimit, 1430 kuota do të jenë për studimet me kohë të plotë, 65 për studentët jashtë trojeve shqiptare dhe 20 për st

No Pic available
  • 2010-03-19

Politekniku, kuotat dhe tarifat sipas degëve

19/03/2010 Propozohet rritje e kuotave për Inxhinierinë e Ndërtimit, Inxhinierinë Mekanike dhe Arkitekturën Konkursi special dhe nota mesatare do të jenë kritere pranimi për disa programe Auditorët e fakulteteve të Universitetit Politeknik të Tiranës do të akomodojnë 1515 studentë t

No Pic available
  • 2009-05-07

Universiteti i Tiranës, zbardhen 37 diplomat për fakultet të dytë për vitin e ri akademik

Fakultetet e UT-së shtojnë shton listën e diplomave të dyta duke hapur disa degë të reja. Katër fakultete që do të ofrojnë këto studime dhe diplomat përkatëse për secilin prej tyre Jonida Tashi Zbardhen 37 diplomat për fakultet të dytë, që do të ofrojë Universiteti i Tiranës