Rezultate te kerkimit per termin: +Jugosllavia

Total: 1930
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:36.849Z

The Washington Post: BE si ish-Jugosllavia

Kohë më parë, edhe Jugosllavia ishte një konfederatë, ku dukej e pamundur çfarëdolloj lufte, që kishte valutën e saj, brenda së cilës ekzistonte lëvizja e lirë e kapitalit dhe e punës. Megjithatë, të gjithë e dim&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:36.845Z

The Washington Post: BE’ja si ish-Jugosllavia

Dikur, edhe Jugosllavia ishte një konfederatë, ku dukej e pamundur çfarëdolloj lufte, që kishte valutën e saj, brenda së cilës ekzistonte lëvizja e lirë e kapitalit dhe e punës. Megjithatë, të gjithë e dimë se ajo u shpërbë në gjak, thekson gazetari Charles, Lane, derisa krahason k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:31.637Z

Miliband: Me Kosovën mori fund Jugosllavia

Shefi i diplomacisë britanike, David Miliband, ka thënë se Londra zyrtare e kundërshton krahasimin e Kosovës me Osetinë e Jugut dhe Abhazinë, duke potencuar se shteti i tij nuk njeh pavarësinë e këtyre dy territoreve separatiste të Gjeorgjisë. "Jugosllavia ka pushuar së ekzistuari

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.612Z

Dodik: BiH po shpërbëhet si ish-Jugosllavia

Nga Express më 21 mars 2011 në ora 17:47 "Republika Serbe nuk është avokate e shkëputjes, por ne e shohim se Bosnja po rrënohet dhe do të shpërbëhet si ish Jugosllavia. Kjo do të kthehet në një fakt politik", deklaroi Millorad Dodik. Presidenti i Republikës Serbe të Bosnjës shtoi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.171Z

Jugosllavia: “Bashkimi Sovjetik po “vjedh” naftën e Shqipërisë”

Autori i Lajmit: Androkli DraloBeograd, 22 tetor 1950 – Jugosllavia është e shqetësuar për rolin që i është caktuar nga Kominternit i drejtuar nga sovjetikët, dhe akuzon se Rusia po ndërton folenë e saj ekonomike me shpenzimet e fqinjëve të saj evropianolindorë. Ndoshta asnjë vend tj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.608Z

Dodik: BH po shpërbëhet si ish Jugosllavia

"Republika Serbe nuk është avokate e shkëputjes, por ne e shohim se Bosnja po rrënohet dhe do të shpërbëhet si ish Jugosllavia. Kjo do të kthehet në një fakt politik", deklaroi Millorad Dodik. Presidenti i Republikës Serbe të Bos

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:41.909Z

JUGOSLLAVIA, E DASHUR, E URRYER E SHPËRBËRË!

Nga Volker WAGENER Në vitin 1976 unë kam udhëtuar nëpër Jugosllavi duke u ngritur dorën makinave në rrugë, sigurisht për të parë bregdetin. Vite më vonë e kuptova se kisha marrë rreze dielli në territorin kroat. Tito qeveriste ende, më shumë me aureolën e tij se sa vërtet, e megji

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama