Rezultate te kerkimit per termin: +KULPer

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:40.976Z

Nje lajm i mire per ata qe pelqejne birren

Transmetuar me 19032016 - 0857 Lajme te shkelqyeshme per adhuruesit e birres Perberesi kryesor i kesaj pije do te mund te paraqese ndihme te madhe ne sherimin e semundjeve malinje sic eshte leucemiabr br Ne perberesin kryesor te bi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.738Z

Feshferimat e pyllit - Shetitjet ne natyre nje pasion i madh i gjermaneve

Ne Gjermani ka 11 milione hektare pyje. Kjo do te thote se pyjet zene rreth nje te treten e siperfaqes se vendit. Gjermanisti dhe gazetari i specializuar Detlev Arens ka hartuar nje veper monumentale per Pyllin Gjerman nje liber qe lidh njohurite e natyres me historine kulturore. Ne ndjekje te gj

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama