Rezultate te kerkimit per termin: +Kadri +Zeka

Total: 152
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:44.320Z

Në “Kadri Zeka”, 250 studentë nga Lugina

Universiteti i Gjilanit "Kadri Zeka" sivjet do të regjistrojë 1530 studentë, nga të cilët 1350 do të jenë të rregullt dhe 180 me korrespondencë. Minire Haziri - Rexhepi, zyrtare për informim e Universitetit, njoftoi se është shpallur konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.471Z

Përkujtohen vëllezërit Gërvalla e Kadri Zeka

Ndonëse nuk kishte një organizim institucional dhe as komunal, qytetarë të shumtë dhe delegacione të kuvendeve komunale të Pejës dhe Deçanit kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh para lapidarit të Jusuf e Bardhosh Gërvalla në fshatin Dubovik të Deçanit, në 28-vjetorin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:45.407Z

'Kadri Zeka' mbyll konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Në Universitetin e Gjilanit "Kadri Zeka" në Gjilan, kanë aplikuar rreth 2 mijë maturantë deri në ditën kur edhe është mbyllur konkursi. Në bazë të statistikave, ne të gjitha fakultetet interesimi është mjaft i madh, por fakulteti më i preferuar vazhdon të mbetet ai i Edukimi 09 iu k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:57.014Z

Mbahet provimi plotësues për pranimin e studentëve në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”

Rreth 1000 mijë aplikantë të Universitetit të Gjilanit "Kadri Zeka", i janë nënshtruar sot provimit plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore - bachelor në vitin akademik 2015/2016 në afatin e shtatorit, duke konkurruar kështu për rreth 700 vendet sa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:22.592Z

Universiteti “Kadri Zeka” marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Rjekë

Në kuadër të zgjerimit të bashkëpunimit ndërkombëtar, Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan, ka nënshkruar marrëveshje me Universitetin e Rjekës së Kroacisë. Marrëveshja u nënshkrua në Rjekë, nga rektor&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:36.779Z

Universiteti i Gjilanit “Kadri Zeka” promovoi ofertën akademike para maturantëve të Preshevës dhe Bujanocit

Përfaqësues të Universitetit të Gjilanit "Kadri Zeka" promovoi ofertën akademike për vitin akademik 2015/16 para maturantëve të shkollave të mesme të Preshevës dhe Bujanocit, gjegjësisht në gjimnazin "Skënderbeu" në Preshevë dhe në shkollën e mesme "Sezai Surroi" në Bujanoc. Prore

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:57.498Z

Kosumi merr detyrën e rektorit të Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”

Bajram Kosumi, ka marrë detyrën e rektorit të Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, në një ceremoni pranim-dorëzimi nga ushtruesi i detyrës, Naim Syla. “Ushtruesi i detyrës së rektorit, Naim Syla i uroi rektorit të ri Bajram

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama