Rezultate te kerkimit per termin: +Keshillit +Administrativ

Total: 237
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.608Z

Jani Dode zgjidhet Kryetar i Keshillit Administrativ te UE

Elbasan - Ish-rektori Jani Dode eshte zgjedhur dje Kryetar i Keshillit Administrativ te Universitetit "Aleksander Xhuvani" ne Elbasan. Nente anetaret e ketij keshilli kane votuar unanimisht emrin e prof. Jani Dodes ne kete detyre. Bordi i administrimit te universitetit eshte strukture e re e cila

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.933Z

Njoftim per shtyp i Departamentit te Kontrollit te Brendshem Administrativ dhe Antikorrupsion te Keshillit te Ministrave

Lidhur me deklaraten e sotme te deputetes se PS-se Mimi Kodheli mbi raport-kontrollin e Departamentit te Kontrollit te Brendshem Administrativ dhe Antikorrupsion te Keshillit te Ministrave sqarojme se Asnje ankese nuk eshte paraqitur prane ketij Departamenti lidhur me procesin e perzgjedhjes se s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:59.111Z

Drejtësia, minimizohet roli i Kryeprokurorit, vetëm menaxhues administrativ

Prokuroria do të jetë institucioni që do të pësojë me shumë ndryshime nga reforma në drejtësi. Kushtetuta e re ka zbehur rolin e Kryeprokurorit, i cili nuk do të  këtë më asnjë konpetencë të ndërhyje në hetimet e vartësve te tij. Madje nuk do  këtë të drejtë as të kryej

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:24.969Z

Zbardhen vendimet e KLD-se shtohen 6 gjyqtare ne Gjykaten e Apelit Administrativ

Transmetuar me 15012016 - 1938 PUBLICITET Tirane 15 janar 2016 NOAal - Keshilli i larte drejtesise ka zbardhur vendimet e marra gjate mbledhjes se sotme Nen drejtimin e Presidentit te Republikes Bujar Nishani mbledhja e KLD ni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:59.104Z

Minimizohet roli i Kryeprokurorit, vetëm menaxhues administrativ

Prokuroria do të jetë institucioni që do të pësojë me shumë ndryshime nga reforma në drejtësi.  Kushtetuta e re ka zbehur rolin e Kryeprokurorit, i cili nuk do të  këtë më asnjë konpetencë të ndërhyje në hetimet e vartësve te tij, madje nuk do  këtë të drejtë as të kryejë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.774Z

Qarku i Fierit PS fiton nje tjeter beteje ligjore

Lufta per drejtimin e keshillit mbetet e hapur Gjykata e Apelit te Vlores i ka dhene dje nje prove te re te vlefshme perfaqesuesve te se majtes te Fierit te cilet pretendojne se mbledhja e keshillit te qarkut e zhvilluar me date 16 nentor te vitit te kaluar dhe thirrja e saj prej te djathteve jane t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:00.139Z

Ina Rama kthehet ne gjyqesor

brbrIsh-kryeprokurorja Ina Rama duhet te rikthehet ne gjyqesor Ky ka qene vendimi qe ka dhene kete te hene Gjykata e Apelit Administrativ duke rrezuar ne kete menyre vendimin e shkalles se pare e cila i mohoi ish-kryeprokurores rikthimin ne postin e Gjyqtares se Apelit Me kete vendim Apeli Administ

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama