Rezultate te kerkimit per termin: +Kodovjat

Total: 192
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:18.290Z

Gramsh-Kodovjat perfundon rruga e re

Katër komuna malore të rrethit të Gramshit tashmë lidhen me qendrën e rrethit me rrugë të asfaltuar. Janë 13 mijë banorë të komunave Kodovjat, Pishaj, Kukur dhe Lenije, të cilët tashmë komunikojnë mes tyre, por edhe me aksin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:21.804Z

Imami ne Kodovjat Rritje te investimeve e vendeve te punes

Demokratët premtojnë rritje të investimeve dhe si rrjedhojë rritje të punësimit në Gramsh. Kryetari i Grupit të Punës për Qarkun e Elbasanit ministri i mbrojtjes Arben Imami i shoqëruar nga deputeti i zonës së Gramshit, Sybi Hida ne ta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:37.680Z

V E N D I M PËR MIRATIMIN E LISTËS SË INVENTARIT TË PRONAVE TË PALUAJTSHME SHTETËRORE NË KOMUNËN KODOVJAT, TË QARKUT TË ELBASANIT  

V E N D I M PËR MIRATIMIN E LISTËS SË INVENTARIT TË PRONAVE TË PALUAJTSHME SHTETËRORE NË KOMUNËN KODOVJAT,  TË QARKUT TË ELBASANIT Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të  pikës 3, të nenit 8, të ligjit nr.8743, datë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.952Z

V E N D I M PËR MIRATIMIN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË PRONAVE, PYJE DHE KULLOTA, QË DO TË TRANSFEROHEN NË PRONËSI TË NJËSISË SË QEVERISJES VENDORE, KOMUNA KODOVJAT, TË QARKUT TË ELBASANIT

V E N D I M PËR MIRATIMIN E LISTËS PËRFUNDIMTARE TË PRONAVE, PYJE DHE KULLOTA, QË DO TË TRANSFEROHEN NË PRONËSI TË NJËSISË SË QEVERISJES VENDORE, KOMUNA KODOVJAT, TË QARKUT TË ELBASANIT Në mbështetje të nenit 100 të Kushtet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.096Z

Gramsh rreshket dheu vdesbariu ra nga nje lartesi 15 metra

GRAMSH- Nje 66 vjecar humbi jeten sot paradite pasi ra nga nje masiv shkembor kur ishte duke kullotur bagetite ne malet e komunes Kodovjat ne rrethin e Gramshit.Sipas policise 66 vjecari Dylber Cekrezi banor i fshatit Mashan ne komunen Kodovjat te Gramshit kishte rene nga nje lartesi prej 15 metras

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:57.922Z

Rrëshqitje dherash në Elbasan dhe Gramsh, vështirësi në qarkullim e makinave

ELBASAN-Shirat e rrëmbyeshëm të 24 orëve të fundit kanë krijuar vështirësi në qarkullimin e automjeteve në disa rrugë të qytetit të Elbasanit. Shefi i Emergjencave Civile në këtë qytet, Mustafa Arapi bën me dije se në aksin Elbasan-Peqin ka pasur edhe rrëshqitje dheu. Ndërsa në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:21.733Z

Kryeministri Berisha inauguron rrugën Gramsh-Kodovjat, investim me vlerë 500 milionë lekë. Ndërtimi i rrugëve, shans dhe potencial i madh për punësim  

- “Gjatë këtyre viteve që shkuan në sektorin e bujqësisë u punësuan 100 mijë shqiptarë. Në katër vitet që vijnë, ne do të punësojmë në këtë sektor jo 100 mijë, por 130 mijë shqiptarë&r

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama