Rezultate te kerkimit per termin: +Kolegji

Total: 6099
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.874Z

Kolegji dorezon argumentimin

Vendimi i zbardhur i datës 3 qershor përmban argumentat pse Kolegji Zgjedhor e konsideroi të pambështetur kërkesë-padinë e Partisë Socialiste për fletët e hedhura në kutinë e gabuar. (UPDATE) Ndërkohë që Kolegji

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:50.672Z

Kolegji Zgjedhor shperndan mandatet

Kolegji Zgjedhor pranoi kërkesën e Partisë Socialiste dhe ka bërë ndarjen e mandateve të deputetëve për të 12 qarqet e vendit. Ndaj kësaj vendimmarrjeje reagoi përfaqësuesi ligjor i PD, Ivi Kaso, i cili denoncoi atë që

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:50.055Z

Lezha, Kolegji vendos pushimin e çështjes. Bykylbashi: Kolegji, vendim nën presion

Kolegji Zgjedhor ka vendosur të pushojë çështjen në lidhje me kërkesën e Partisë Socialiste për rivotim në qarkun e Lezhës, pas tërheqjes së kësaj të fundit. Partia Socialiste nuk u paraqit në seancë por i ka paraqitur Kolegjit një shkresë ku thekson se është tërhequr nga padia

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.454Z

Kolegji "Kristal" feston 10-vjetorin

Kolegji arsimor "Kristal", ka festuar dhjetë vjetorin e krijimit të tij. Për te fëstuar këtë përvjetor është organizuar një koncert nga nxënësit dhe ish nxënësit e këtij kolegji të cilët kanë dhënë një program artistik me këngë, recitime dhe vallëzime. Të ftuar special në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.455Z

Kolegji miraton shpërndarjen e mandateve

  TIRANE- Kolegji Zgjedhor vendosi sot pranimin e kerkesës së Partisë Demokratike duke miratuar shpërndarjen e mandateve për këshillin bashkiak, Tiranë. Në një pronocim menjëherë pas dhënies së vendimit nga Kolegji Zgjedhor, përfaqësuesi ligjor i PD-së, Oert Bylykbashi tha se so

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.757Z

Kolegji nuk zbardh vendimin

Opozita thote se është ende i paqartë arsyetimi ligjor ku është bazuar Kolegji Zgjedhor në vendimin e te premtes, derisa nuk eshte bere zbardhja e ketij vendimi, i cili sipas afateve ligjore duhej të ishte publikuar mesditën e së hënës.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.324Z

Partia e Pensionistëve, Kolegji shqyrton padinë

TIRANE- Kolegji Zgjedhor ka nisur shqyrtimin e kerkese ankeses se bere nga Partia e Pensionisteve, per pavlefshmerine e vendimit te zgjedhjeve per Tiranen dhe riperseritjen e tyre. Ne seancen e sotme, perfaqesuesi ligjor i kesaj partie ka kerkuar nga Kolegji te perjashtohen dy avokatet e Partise Dem

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama