Rezultate te kerkimit per termin: +Koleksionit +Kontakt

Total: 14
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:16.684Z

Ana e pasme e koleksionit

Elsa Demo Cikli fotografik i Alban Hajdinajt për të cilin ai flet këtu, është ekspozuar vetëm një herë në Romë në vitin 2010. Pastaj disa prej punëve u botuan në revistën Shqipëria sot! që doli në Poloni në fund të vitit 2011, ku u bëhet jehonë në një numër special zhvillimev

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:05.838Z

Koleksioni i pikturave është një pjesë e traditës Korçare që duhet ruajtur

Një banesë moderne e kohëve të sotme, hijeshinë e arrin kur mban brenda saj dhe vepra artistike e ndër to zbukurime me piktura, mendon koleksionisti korçar i pikturave Lorenc Glozheni. Në koleksionin e tij ruan një traditë qytetare të pikturave, një pjesë të të cilave i ka paraqitur k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:12.294Z

New Dibbets

Në proces koleksioni Dibbets, ekspozita kryesore e vjeshtës. Dhurata e artistit holandez për Galerinë Kombëtare të Arteve është shqyrtuar se çfarë ka origjinale dhe çfarë të printuar në seri. Shima thotë se ekspozohet i plotë dhe ngre një shqetësim: të ardhurat nga bileta duhet t'

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:11.439Z

Kufij te brishte arti bashkekohor ne rruge dhe muze

Për tri dritë artistë shqiptarë dhe italianë të artit bashkëkohor ekspozojnë dhe performojnë nga 4 deri më 7 dhjetor n mjedise jokomode po dhe në hapësira të ngurta si Muzeu Historik Kombëtar. Është një kalë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.913Z

Edi Hila rrëfehet për Eleni Laperin

Edi Hila një nga artistët më të mirë shqiptar do të vijë në një bashkëbisedim me kritiken e artit Eleni Laperi . Ata do të bashkëbisedojnë pranë Sallës së Ekspozitave të Përkohshme, sallë në të cilën është çelur ekspozita Piktori i Transformimit e Hilës. Ekspozita, e cila u

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:09.963Z

Nata e Muzeve, tashmë dhe në Shqipëri

Teatër, muzikë dhe art pamor gjatë një nate në Galerinë Kombëtare të Arteve Galeria Kombëtare e Arteve i bashkohet për herë të parë 120 qyteteve europiane, të cilët kanë tashmë traditën e Nata e Muzeve e praktikuar që nga viti 1997. Kjo histori lindi në Berlin. Të gjithë muzet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:23.063Z

GKK mbylli vitin, publikohet programi i vitit 2015

Gjatë vitit 2014 në Galerinë Kombëtare të Kosovës u organizuan 10 ekspozita vendore dhe ndërkombëtare, individuale e kolektive, ku janë paraqitur të gjitha shprehjet e arteve pamore: piktura, skulptura, grafika, videoarti, instalacioni dhe fotografia. Një numër i ngjashëm i ekspozitave

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama