Rezultate te kerkimit per termin: +Komisionin +Qendror

Total: 4425
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.938Z

LSI kërkon përfaqësim në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve

Ndryshimet e ndodhura në skenën parlamentare pas vitit 2009 kanë shtruar nevojën e ndryshimeve në përfaqësimin e partive në administrimin zgjedhor. Cilado qoftë sfida e ardhshme elektorale, ajo po sjell me vete problemin politik të zëvendësimit të rolit që disa parti kanë pasur në pr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:01.269Z

PS padit Komisionin Qendror te Zgjedhjeve ne Kolegjin Zgjedhor

Partia Socialiste ka paditur sot në Kolegjin Zgjedhor Komisionin Qendror të Zgjedhjeve për tejkalimin e afatit të shpalljes së rezultatit për Bashkinë e Tiranës si dhe për mosmiratimin e tabelës përmbledhëse të KZAZ Nr.49 që i p&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:26.064Z

Skadon sot afati i regjistrimit të koalicioneve zgjedhore në Komisionin Qendror Zgjedhor

TIRANË- Ora 18:00 e ditës së mërkurë shënon dhe skadimin e afatit ligjor për regjistrimin e koalicioneve zgjedhore, në kuadër të zgjedhjeve parlamentare të 23 qershorit. Neni 65, pika 1 e kodit zgjedhor parashikon që dy ose më shumë parti politike të regjistruara si subjekte zgjedhor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.213Z

Pollo kryeson Komisionin Qendror për regjistrimin e popullsisë dhe banesave të vitit 2011

Tiranë, 14 janar NOA Ministri, Genc Pollo mblodhi sot Komisionin Qendror për regjistrimin e Popullsisë dhe Banesave (REPOBA), i cili përbëhet nga 12 ministra si dhe ofiqarë e specialistë të fushës. Detyra e këtij komisioni është të drejtojë Regjistrimin e Përgjithshëm të P

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.343Z

Bllokohet Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ne Kosove

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ne Kosove eshte perfshire ne probleme per shkak te terheqjes se dy anetareve te partise me te madhe, asaj Demokratike te Kosoves. Zyrtare te PDK-se nuk kane dashur te flasin per arsyet e bojkotimit te mbledhjeve te KQZ-se, ndersa opozita e ka kritikuar partine qe udheh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:00.254Z

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve Sot rezultati perfundimtar

Pavaresisht se rezultati perfundimtar ka dale Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban ende peng rezultatin perfundimtar. Ky institucion permes zedhenesit Arti Lushi ben te ditur se do te duhet ende kohe deri ne daljen e te dhenave perfundimtare. KQZ shkon edhe me tej duke e cilesuar rezultatin te pakup

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.384Z

VENDIM PËR NJË SHTESË FONDI NË BUXHETIN E VITIT 2007, MIRATUAR PËR KOMISIONIN QENDROR TË ZGJEDHJEVE, PËR FINANCIMIN E ZGJEDHJEVE TË PJESSHME PARLAMENTARE NË ZONËN ZGJEDHORE NR.31, TIRANË, MË 23 SHTATO

V E N D I M PËR NJË SHTESË FONDI NË BUXHETIN E VITIT 2007, MIRATUAR PËR KOMISIONIN QENDROR TË ZGJEDHJEVE, PËR FINANCIMIN E ZGJEDHJEVE TË PJESSHME PARLAMENTARE NË ZONËN ZGJEDHORE NR.31, TIRANË, MË 23 SHTATOR 2007 Në mbështetje të nenit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama