Rezultate te kerkimit per termin: +Kompensimit

Total: 5773
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:23.013Z

AKP, nis procesi i kompensimit

Për vitin 2008, përfaqësuesi që do të ketë të drejtën e prokurës, ka edhe të drejtën e tërheqjes së parave Brenda një afati kohor mjaft të shkurtër, ish-pronarët do të fillojnë të dorëzojnë kërkesat për përfitim të kompensimit nga fondi prej 5 milionë do

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.987Z

Mos ulni vlerën e kompensimit

14/02/2005  Më 24 shkurt BE merr në pyetje Shqipërinë për pronat Në datën 24 shkurt, anëtarët e Komitetit Shtetëror të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave si dhe përfaqësuesit e Qeverisë, do të raportojnë pranë grupit të punës së Bashkimit Evropian, mbi reformat e bëra

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:22.405Z

Bregdeti, ende pa çmimin e kompensimit

Sikurse kanë vepruar për zonat e banuara urbane për vitin e kaluar, njësitë vendore vazhdojnë të mos tregojnë seriozitet në përgatitjen e procesit të kompensimit. Nisur nga kjo, Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave nuk e ka të plotësuar ende hartën e çmimit të trojeve dhe t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.340Z

Ish-pronarët, ndryshon formula e kompensimit

Gazeta boton të plotë vendimin, sipas të cilit, i vetmi kriter për subjektet është që të ketë një vendim të njohur për kompensim, ndërsa radha e kompensimit do të bëhet sipas kronologjisë së tij, pra nga vendimi më i vjetër. Vendimi ka përcaktuar vetëm tri kushte, sipas të cila

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.370Z

Rritet shuma e kompensimit të energjisë

08/04/2010 Të gjithë qytetarët, të cilët janë përfitues të skemës së ndihmës sociale, si pjesë e shtresave në nevojë, do të përfitojnë një rritje të shumës së parave të kompensimit për energjinë elektrike. Qeveria ka vendosur dje që të rrisë me 140 lekë të reja në muaj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:58.126Z

Pronat procedurat e reja te kompensimit

 Kompensimi financiar i pronave me fondin e këtij viti do të bëhet nëpërmjet një procedure të re, e cila është miratuar në mbledhjen e fundit të  Këshillit të  Ministrave.  Formula e re, i hap rrugë kompensimit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:07.630Z

Legalizimet, Qytetarët që përfitojnënga fondi i kompensimit

Të tjera rreth shkrimit 22 emrat sot në Shqiptarja.com TIRANE- Është publikuar dje lista me emrat e 22 qytetarëve, pronat e të cilëve janë zënë më parë nga ndërtimet informale.Aata, sipas ligjit 9235, datë 29.07.2004, "Për Kthimin dh

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama