Rezultate te kerkimit per termin: +Komunikimeve +Elektronike

Total: 975
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.112Z

Rrjeti i komunikimeve elektronike me ofertë interkonjeksioni

Çdo sipërmarrës i rrjeteve të komunikimeve elektronike publike duhet që përkundrejt kërkesës, t’i japë një ofertë interkonjeksioni sipërmarrësve të tjerë të rrjeteve të komunikimeve elektronike publike. Në projektligjin për komunikimet elektronike, të hartuar nga Ministria e Pu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.741Z

Prezantohet dokumenti për “Politikat në sektorin e komunikimeve elektronike”

U organizua sot në Tiranë, konferenca për “Politikat në sektorin e komunikimeve elektronike.” Qëllimi i këtij eventi ishte prezantimi i dokumentit të politikave të Qeverisë për të ardhmen e sektorit të komunikimeve elektronike si dhe të planit përkatës të zbatimit. Pjesë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:50.858Z

Pollo: Rrjetet e komunikimeve elektronike, jo më kaos telash

SHKRUAN: Sabina Veizaj 01-02-2011 11:11Në Shqipëri, për herë të parë, ndërtimi i rrjeteve të komunikimeve elektronike do të rregullohet me ligj. Komisioni Kuvendor i Veprimtarive Prodhuese ka miratuar dje, në parim, projektligjin “Për të drejtën e kalimit në pronë të shtetit dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.432Z

Albtelecom kundër “Të drejtës së kalimit për rrjetin e komunikimeve elektronike”

Ministria e Novacionit dhe Teknologjisë së Informacionit është përballur dje me kundërshtimet e Albtelecom, në lidhje me projektligjin për ““Për të drejtën e kalimit në pronë të shtetit dhe private, për ndërtimin e rrjetit të komunikimeve elektronike” në Komisionin e Veprimta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.435Z

VENDIM PER PËRCAKTIMIN E PAGAVE TË ANËTARËVE TË KËSHILLIT DREJTUES TË AUTORITETIT TË KOMUNIKIMEVE ELEKTRONIKE DHE POSTARE  

V E N D I M PËR PËRCAKTIMIN E PAGAVE TË ANËTARËVE TË KËSHILLIT DREJTUES TË AUTORITETIT TË KOMUNIKIMEVE ELEKTRONIKE DHE POSTARE Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të nenit 5/1, të ligjit nr.8487,     datë 13.5.1999,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.298Z

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike, .al adresa më e re për shqiptarët

Çdo shtetas, jo vetëm me  banim në Shqipëri por dhe çdo shtetas me nënshtetësi dhe kombësi shqiptare mund të hapë një adresë interneti personale duke përdorur prefiksin identifikues të adresave shqiptare të internetit .al . Ky shërbim deri tani u ofrohej vetëm personave juridikë a

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:34.085Z

Strategji e Autoritetit te Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Tarifat e telefonisë celulare gati do të përgjysmohen deri në vitin 2013. Kjo falë strategjisë që Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ndjek ndaj kompanive celulare, duke imponuar reduktimin e tarifave në çdo muaj shtator. Drejtori i Rregul

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama