Rezultate te kerkimit per termin: +Komunitetit +Evropian

Total: 3419
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:25.628Z

Fondet e Komunitetit Evropian, tenderat në shtator

11/08/2010 1 milion e 200 mijë euro për rrugën “Egnatia” dhe mozaikun e Bazilikës Mozaiku i Elbasanit dhe varri ilir i zbuluar së fundi do të jenë dy pika të forta për turizmin në kalanë e Elbasanit. Janë 1 milion e 200 mijë euro që do të harxhohen për rivitalizimin e rrugës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.884Z

Dobesi dhe suksese te Misionit te Asistences Policore te Komunitetit Evropian (PAMECA)

Me 21 dhjetor 2002, Komuniteti Evropian institucionalizoi misionin PAMECA (2002- 2004), per te vazhduar punen e bere nga misionet pararendese te asistences policore. Nje sasi e konsiderueshme fondesh te ndihmes evropiane i menaxhon PAMECA, e cila asiston policine, duke i trajnuar efektivat e saj. Ng

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.408Z

PROJEKTLIGJ PËR RATIFIKIMIN E MEMORANDUMIT TË MIRËKUPTIMIT, NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE KOMUNITETIT EVROPIAN, PËR ASOCIIMIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË PROGRAMIN E SHTATË KUADËR TË KOMUNITETIT EVROPIAN PËR KËRKIMIN, ZHVILLIMIN TEKNOLOG

P R O J E K T L I GJ   PËR RATIFIKIMIN E MEMORANDUMIT TË MIRËKUPTIMIT,  NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE KOMUNITETIT EVROPIAN, PËR ASOCIIMIN  E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË PROGRAMIN E SHTATË KUADËR

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.408Z

VENDIM PËR PROPOZIMIN E PROJEKTLIGJIT “PËR RATIFIKIMIN E MEMORANDUMIT TË MIRËKUPTIMIT, NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE KOMUNITETIT EVROPIAN, PËR ASOCIIMIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË PROGRAMIN E SHTATË KUADËR TË KOMUNITETIT EVROPIAN PËR KË

V E N D I M   PËR  PROPOZIMIN E PROJEKTLIGJIT “PËR RATIFIKIMIN E MEMORANDUMIT TË MIRËKUPTIMIT,  NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE KOMUNITETIT EVROPIAN, PËR ASOCIIMIN  E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË N&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:58.114Z

Shqipëria merr presidencën e Komunitetit të Energjisë, Gjiknuri: Korridori i gazit prioritet

KIEV- Shqipëria ka marrë sot presidencën e Komunitetit të Energjisë. I pranishëm në ministerialin e Komunitetit të Energjisë, ministri i Energjetikës në Kiev të Ukrainës, Damian Gjiknuri, theksoi se korridori i gazit është prioritet, ndërsa TAP lider i këtij projekti. Ministri Gjik

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:56.975Z

Lohan: “Traktati i komunitetit do t i lejojë Shqipërisë të përparojë më tej në rrugën drejt BE”

Autori i Lajmit: red.Ambasadori i Komisionit Evropian në Shqipëri, Helmut Lohan, kërkoi të hënën që "dimensioni social i komunitetit energjetik të vendoset në nivele më të larta". Këtë deklaratë ambasadori Lohan e bëri në Forumin e Parë të Komunitetit të Energjisë, i cili zhvillo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.980Z

Kryeministri Berisha takohet në Bruksel me Përfaqësuesit e Këshillit Evropian të Rabinëve

Kryeministri Berisha, gjatë vizitës së tij në Bruksel, u prit në një takim në selinë e Këshillit Evropian të Rabinëve nga nja përfaqësi e lartë e komunitetit hebre në Evropë që kryesohej nga Rabini Levi Matusof, Drejtor në Këshillin Evropian të Rabinëve. Përfaqësuesit e Kë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama