Rezultate te kerkimit per termin: +Kopjet

Total: 780
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:22.470Z

FOTOT/ Vendet e paimagjinueshme ku i fusin studentet kopjet

Të jesh student jo i mirë normalisht do të të detyrojë të kopjosh…ose të ngelesh. Por për kopjacët ka gjithmonë një zgjidhje. Ja cilat janë disa prej mënyrave që ata kanë zgjedhur për të fshehur kopjet e tyre.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.520Z

Durres maturantet kerkojne kopjet e testeve

Dhjetëra ankesa kanë mbërritur në drejtorinë arsimore në Durrës nga maturnatët që kanë dhënë provimet e detyruara dhe ato me zgjedhje. Numri më i madh i ankesave për tërheqjen e kopjes së testit është r

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:37.699Z

Kopjet: 10 skandalet më të mëdha të plagjiaturës

Me vetëdije ose jo, shumë autorë dhe studiues të njohur kanë kryer plagjiaturë duke shkaktuar skandale publike të mëdha. Zbulimi i plagjiaturës është bërë më i lehtë sot falë teknologjisë Plagjiatura nuk është thjesht një metodë e studentëve apo të rinjve që nuk ia kanë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.939Z

Krasniqi : Bisedimet, kopjet nuk janë dokumente të vlefshme

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi, ka deklaruar se temat të cilat mund të bisedohen me Serbinë nuk mund të tejkalojnë kornizat e rezolutës së miratuar në Kuvend dhe Kushtetutës së Kosovës, duke citu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:37.307Z

EULEX dorëzohen kopjet e 52 regjistrave të gjendjes civile

Ushtruesi i Detyrës së Shefit të EULEX-it, Endi Sparks, i ka dorëzuar shefit të Agjencisë së Regjistrimit dhe Gjendjes Civile, Blerim Camaj, kopjet e 52 regjistrave të gjendjes civile për territorin e Janjevës, të komunës së Lipjanit,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:25.604Z

Magna Carta shënon 800 vjetorin, ekspozohen kopjet e saj

Katër nga katër kopjet origjinale të kartës Magna Carta të vitit 1215 do të ekspozohen për herë të parë në Londër. Magna Carta është një nga dokumentet më të njohura dhe më të rëndësishme në hisori dhe këtë vit shënon 800 vjetorin. Magna Carta ka marr jetë më 15 qershor 1

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:53.411Z

G99 kërkon kopjet e fletëvotimeve të 28 Qershorit

Autori i Lajmit: Redaksia Lëvizja G99, e drejtuar nga Erjon Veliaj, ka vendosur të kërkojë zyrtarisht, kopjet e të gjitha fletëve të votimit që u hodhën në kutitë e votimit ditën e zgjedhjeve, më 28 qershor 2009. Në këtë mënyrë, një “tjetër” armë po përdoret nga opozita p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama