Rezultate te kerkimit per termin: +Korporata +Elektronenergjetike +Shqiptare

Meta: total 1 / total_found 1 / time 0.000 / keyword[0] korporata / docs[0] 2147 / hits[0] 2781 / keyword[1] elektronenergjetike / docs[1] 8 / hits[1] 8 / keyword[2] shqiptare / docs[2] 232587 / hits[2] 457045 /
Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave, u morën në shqyrtim dhe u miratuan këto projektligje dhe vendime:

 V E N D I M

PËR

PROPOZIMIN E PROJEKTLIGJIT
  • 2007-02-07

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave, u morën në shqyrtim dhe u miratuan këto projektligje dhe vendime: V E N D I M PËR PROPOZIMIN E PROJEKTLIGJIT "PËR NJË SHTESË NË

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave, u morën në shqyrtim dhe u miratuan këto projektligje dhe vendime: V E N D I M PËR PROPOZIMIN E PROJEKTLIGJIT "PËR NJË SHTESË NË LIGJIN NR.8685, DATË 9.11.2000, "PËR NJË TRAJTIM TË VEÇANTË TË PUNONJËSVE, QË KANË PUNUA