Rezultate te kerkimit per termin: +Korrupsioni

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:51.929Z

Korrupsioni i ilustruar

Shpesh ne ndeshemi me konceptin e korrupsionit dhe me mënyrën si përdoret, akoma më shpesh, si top futbolli nga ata që lidhen me të, për mirë a për keq. Korrupsioni politik është përdorimi i fuqive qeverisëse nga zyrtarë qeveritarë për përfitime private të jashtëligjshme. Thën�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.316Z

Korrupsioni mberthen bizneset

Nadie Ahmeti Dhenia e mites zyrtareve qeveritare, si ne nivelin qendror, po ashtu edhe ne ate lokal, per te fituar ndonje tender, eshte kushti kryesor qe po krijon rritjen e korrupsionit ne rrafshin ekonomik. Keshtu thone eksperte per ceshtje ekonomike, sipas te cileve, kompanite e medha biznesore j

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.890Z

Korrupsioni dhe politika dëmtojnë gjyqësorin

Reformimi dhe përmirësimi i sistemit të drejtësisë është një nga 12 prioritetet e Bashkimit Europian për Shqipërinë. Në të gjitha raportet ndërkombëtare theksohet rëndësia e një sistemi gjyqësor të pavarur nga politika dhe ndërhyrja e politikës në punët e sistemit gjyqësor,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.360Z

Sondazhi, korrupsioni prek majat

Korrupsioni në Shqipëri është në nivelet e larta. Ky është konkluzioni i sondazhit të zhvilluar nga qendra IDRA, Instituti për Kërkime dhe Alternativa Zhvillimi.BLEDAR HOTISipas sondazhit, 92% e shqiptarëve thonë se korrupsioni është i përhapur në zyrtarët publikë dhe ka një rëni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:23.851Z

Korrupsioni, nje plage serioze

Korrupsioni nuk eshte ekskluzivitet i pushtetit qendror ne Tirane. Te dhenat flasin per nje shtrirje deri ne qelizat me te vogla te pushtetit. Gjate prezantimit te nje studimi mbi kete fenomen, ambasadori britanik, Fraser Wilson, tha se korrupsioni mbetet nje nga problemet me serioze te S

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:58.364Z

Korrupsioni: Koncepte dhe terminologji

Në fjalorin aktual të mjedisit shqiptar, por edhe më gjerë, fjala "korrupsion" rezulton të jetë me një përdorim shumë frekuent. Kjo fjalë, në jo pak raste rezulton të ketë edhe përdorim të gabuar, falë një kuptimi jo të plotë të përmbajtjes së këtij koncepti. Disa sondazhe të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:34.327Z

KORRUPSIONI KRYEMINISTROR NDAJ SHQIPTARËVE!

Nga Spartak NGJELA Një shoqëri e dominuar nga korrupsioni kryeministror, është tërësisht një shoqëri e dhunuar. Por një përdhunë e tillë kryeministrore që zgjat me dekada, vjen dhe ia heq vlerësimin për vetveten një shoqërie dhe tërë një populli. l. E shihni që shqiptarët sot n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama