Rezultate te kerkimit per termin: +Krahasuar

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:59.171Z

Tirane pjesemarrje e ulet krahasuar me 2009

Në Tiranë vihet re një rënie e pjesëmarrëve në votime në këto zgjedhje lokale, krahasuar me pjesëmarrjen e vitit 2009. Kështu, në disa nga njësitë bashkiake të kryeqytetit janë regjistruar këto nivele:

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.215Z

Studimi: Shqipëria më pak makina për 1000 banorë krahasuar me rajonin

Me 126 % është rritur numri i automjeteve në Shqipëri në vitin 2010, krahasuar me vitin 2000, pra me 10 vjet më parë. Por krahasuar me vendet e rajonit, Shqipëria ka një numër më të ulët automjetesh për 1,000 banorë. Të dhënat i ka bërë publike faqja open.data.al, pas një studimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:14.163Z

Eksportet gjatë shkurtit, INSTAT: Rënie krahasuar me 2011

Edhe pse rritja e eksporteve është përmendur shpesh si një aspekt pozitiv pë ekonominë tone, sipas të dhënave të INSTAT eksportet shqiptare kanë pësuar një ulje të konsiderueshme në krahasim me një vit më parë.Megj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:35.082Z

INSTAT: Eksportet janë rritur 4% krahasuar me një vit më parë

INSTAT ka publikuar raportin 3-mujor pë vitin 2015 në Shqipëri, ku ka theksuar se eksportet, krahasuar me një vit më parë janë rritur me 4%, ndërsa deficiti tregtar është rritur me 3%. Sa u takon shkëmbimeve tregtare me vendet e BE-së, raporti nënvizon se ato zënë 63.9%. Sipas INSTAT-

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:38.095Z

FOTOT/ Keni pasur ditë të keqe? Nuk është asgjë krahasuar më këtë

Të gjithëve na ndodhin gjëra që na e prishin ditën. Por situatat që kanë kaluar personat në fotot më poshtë janë nga më ironiket.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:58.142Z

Janar-maj, prodhimi bujqesor rritet 4.5 %, krahasuar me 2008

Ne fund te periudhes pese mujore, prodhimi i pergjithshem bujqesor vendas, u rrit me 4.5%, krahasuar me te njejten periudhe te vitit 2008, bene te ditur dje burime nga Ministria e Bujqesise, Ushqimit dhe Mbrojtjes se Konsumatorit. Duke iu referuar treguesve per kete periudhe, ekspertet e bujqesise t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.073Z

Euromonitor: Shqiptarët preferojnë kafenë, krahasuar me çajin

Shqiptarët janë popull kafe-dashës. Ky është një fakt i konstatuar shumë më parë, por kësaj here përforcohet edhe nga të dhënat e vendosura në dispozicion nga Euromonitor International dhe kërkimit nga revista prestigjioze The Economist. Po të shikojmë hartën, vëmë re se Shqipër

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama