Rezultate te kerkimit per termin: +Kufizuar

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:14.689Z

Pagesat e aftesise se kufizuar

Qeveria nuk ka bërë indeksimin e pagesës së aftësisë së kufizuar për paraplegjikët, tetraplegjikët, të verbërit dhe personat e tjerë që trajtohen me këtë pagesë. Ndonëse kjo kategori nuk pati rrit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:44.180Z

Personat me aftesi te kufizuar, apel qeverise

Ne diten nderkombetare te aftesise se kufizuar, personat qe i perkasin kesaj kategorie i bene apel qeverise qe te ndikoje ne zbutjen e perjashtimit shoqeror qe i behet ketyre shtresave. Kerkesat e tyre prej vitesh zvarriten dhe ata ndihen edhe me shume te neperkembur nga sa i ka nenshtru

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:18.827Z

Aftesia e kufizuar Zbatoni statusin

Personat me aftësi të kufizuara kërkojnë nga Qeveria t'i kthehen përfitimet që ata gëzonin për shkak të statusit, si kompensim në masën 80 % të faturës së energjisë elektrike, transport publik falas, si dhe impulse tele

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:48.334Z

Personat me aftesi te kufizuar

Personat me aftësi të kufizuar, paraplegjike tetraplegjike, të verbrit ata që nuk dëgjojnë i bëjnë thirrje qeverisë të ndërmarrë dy reforma të rëndësishme si përsa i përket mënyrës së pagesës s&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:24.002Z

Te drejtat e aftesise se kufizuar

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Ettore Sequi ka terhequr vemendjen lidhur me respektimit e te drejtave te personave me aftesi te kufizuara, si per arsimimin ashtu dhe punesimin e tyre. "Shqipëria duhet të miratojë ligje dhe akte nënligjore p&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:10.829Z

Pagesa per aftesine e kufizuar

Kryeministri Edi Rama deklaroi se Qeveria do të bëjë çmos që të mundësohet shpërndarja e pagesës për muajin dhjetor përpara festave të fundvitit, për personat me aftësi të kufizuar. Duke folur përpara k&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.106Z

Aftesia e kufizuar kunder ligjit

Për më shumë se dy orë në temperatura të larta personat me aftësi të kufizuara kanë protestuar para Kryesisë së Kuvendit  duke i kërkuar deputetëve të mos miratojnë projektligjin e përfaqësimit të propozua

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama