Rezultate te kerkimit per termin: +Kujdesi

Meta: total 1000 / total_found 3002 / time 0.001 / keyword[0] kujdesi / docs[0] 3002 / hits[0] 3513 /
Çdo muaj, rreth 500 familje aplikojnë për asistencë sociale
  • 2015-03-28

Çdo muaj, rreth 500 familje aplikojnë për asistencë sociale

Afër 900 persona janë larguar nga lista e skemave sociale dhe lëndët e tyre janë duke u shqyrtuar, për shkak të “mashtrimeve eventuale” të asistencës sociale, thonë zyrtarë në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Soc

Bashkia Durres ka mbajtur vetem 16 nga 55 premtime
  • 2015-03-27

Bashkia Durres ka mbajtur vetem 16 nga 55 premtime

brbrInfrastruktura dhe kujdesi social jane dy pretimet e parealizuara nga Bashkia e Durresit Sipas raportit te MJAFT nga 55 premtime Bashkia e Durresit ka mbajtur vetem 16 26 rezultojne te parealizuara dhe 8 prej tyre jane permbushur pjeserisht Ne infrastrukture nga 15 premtime jane mbajtur vetem 3

Simptoma pse ndodh mosmbajtja e urines
  • 2015-03-26

Simptoma pse ndodh mosmbajtja e urines

0 brbr SSSAbrASS brbrMosmbajtja e urines Inkontinenca ndodh kur crregullohet procesi normal i grubullimit dhe zbrazjes se saj Kjo simptome eshte shqetesuese si per meshkujt ashtu dhe femrat por femrat jane me te predispozuara per zhvillimin e Inkontinences urinare per arsye te diferencave anatomike

No Pic available
  • 2015-03-23

Kujdesi për fëmijët me Sindromin Daun

Në Shqipëri mungon kujdesi profesional për fëmijët me sindromin Daun nga institucionet shtetërore. Statistikat janë të mangëta dhe klinikat publike po ashtu. Shumicën e nevojave të tyre i plotëson Fondacioni për Sindromin Daun, i cili ka bashkuar përpjekjet vullnetare të qytetarëve,

Në Ditën botërore të ujit, kërkohet të shmanget shpërdorimi i ujit
  • 2015-03-22

Në Ditën botërore të ujit, kërkohet të shmanget shpërdorimi i ujit

Sot shënohet Dita botërore e ujit, e cila ka për qëllim të tërheq sa më shumë vëmendje për kujdesin ndaj ujit për pirje dhe me qëllim të apelimit të të gjithëve që të ndihmojnë me administrimin dhe menaxhimin e burimeve të ujit për pirje. Kjo ditë festohet me 22 mars, ndërsa

No Pic available
  • 2015-03-22

Kujdesi për fëmijët me sindromin Daun

Në Shqipëri mungon kujdesi profesional për fëmijët me sindromin Daun nga institucionet shtetërore. Statistikat janë të mangëta dhe klinikat publike po ashtu. Shumicën e nevojave të tyre i plotëson Fondacioni për Sindromin Daun, i cili ka bashkuar përpjekjet vullnetare të qytetarëve,

Peja me vetëm tre anesteziologë: Rastet e lehta duhet të presin!
  • 2015-03-22

Peja me vetëm tre anesteziologë: Rastet e lehta duhet të presin!

Së pari i jepet anestezioni, e më pas mund t'i nënshtrohet operimit ortopedik! Por, kësi kujdesi nga anesteziologu nuk kanë edhe shumë prej pacientëve që vijnë këtu në Spitalin e Pejës, për shkak se për rajonin prej rreth 300 mij&