Rezultate te kerkimit per termin: +Kullimit

Total: 1419
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:44.182Z

Rreth 900 ha tokë në Levan jashtë sistemit të kullimit

04/12/2009  Fshatarët: Nuk e punojmë dot tokën Janë jo pak, por 900 tokë në komunën e Levanit, e cila është jashtë sistemit të kullimit. Sipas fermerëve të këtyre zonave, kjo sipërfaqe toke ka ngelur e papunuar. Ata shprehen se kanë kërkuar ndihmën e Bordit të Kullimit d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:34.001Z

Elbasan, Bordi i Kullimit: Fermerët hedhin mbeturina në kanalet kulluese

Fermerët i keqtrajtojnë kanalet kulluese, duke depozituar mbetje të ndryshme në to. Deklarata është bërë nga Bordi i Kullimit në Elbasan pas nisjes së punës në terren për pastrimin e tyre. Teksa u ka apeluar të mos hedhin mbetje në kanale, Bordi i Kullimit premton që brenda 15 majit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:21.945Z

Bordi i Kullimit Shkodër ndërhyrje në Rrethina e Dajç

Rrethina dhe Dajci janë dy nga zonat më të rrezikuar nga përmbytjet në Shkodër. Për të shmangur që kjo histori të përsëritet, Bordi Lokal i Kullimit ka nisur një seri ndërhyrjesh emergjente. Bordi i Kullimit në Shkodër ka nisur një seri ndërhyrjesh emergjente për të shmangur pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.072Z

Bordi i Kullimit Fier jep garanci për Fushën e Myzeqesë

Bordi i Kullimit në Fier është drejt përfundimit të pastrimit të kanaleve kullues e vaditës, si edhe kolektorët që ndikojnë tek fusha e Myzeqesë. Kreu i Bordit të kullimit garanton se pas punës së nisur prej fillimit të stinës së verës ku janë pastruar pothuajse të gjithë kolekt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:19.493Z

Bordi i kullimit nderhyn ne argjinaturen e Gjadrit

Bordi i Kullimit ka nisur nderhyrjen ne lumin Gjader. Aktualisht ne qarkun e Lezhes vijojne te jene nen uje mbi 2 800 hektare toke, ndersa jane evakuuar disa familje. Ndërhyrja e parë në ndihmë të banorëve të përmbytur në Lezhë është b&eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:52.604Z

Tharja e rezervuarit të Shardushkut, bordi i kullimit refuzon dëmshpërblimin

Tharja e rezervuarit të Shardushkut në komunën e Kryevidhit dy muaj më parë, bëri që bashkë me humbjen e ujit të humbasë edhe qindra tonë peshk. Petrit Guga, kultivues peshku tashmë ka falimentuar, pasi shumë vite punë për rritjen dhe kultivimin e peshkut në këtë rezervuar kanë ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:23.980Z

Bordi i Kullimit, në prioritet vaditjet dhe kullimin e tokave

10/02/2009  Drejtori i Bordit të Kullimi në Berat, Bujar Dhëmbi: Puna që kemi kryer në funksion të bujqësisë dhe banorëve BERAT- Janë 23 mijë ha tokë bujqësore të Myzeqesë së Beratit si dhe rreth 7 mijë ha tokë të tjera po nga fondi i tokës bujqësore që brenda një ko

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama