Rezultate te kerkimit per termin: +Laboratori +Elektrik

Meta: total 29 / total_found 29 / time 0.000 / keyword[0] laboratori / docs[0] 2068 / hits[0] 2857 / keyword[1] elektrik / docs[1] 4888 / hits[1] 6651 /
No Pic available
  • 2017-04-30

Zbulohet laboratori i kultivimit të drogës me llampa elektrik

Policia e Vlorës ka zbuluar një laborator që shërbente për kultivimin e kanabisit nëpërmjet llampave elektrike, duke sekuestruar edhe bazën materiale. Ky ambient  u zbulua pas kontrollit të ushtruar në garazhin e një pallati 5-katësh të pa banuar në lagjen “1 Maji” pra

Probleme me matësin e energjisë? Gati rregullorja e re si do ankohemi
  • 2016-06-08

Probleme me matësin e energjisë? Gati rregullorja e re si do ankohemi

Sipas rregullores së re që ka miratuar enti rregullator i energjisë, nëse klienti dyshon në saktësinë e matësit elektrik në përdorim të tij, ai paraqet një kërkesë, pranë zyrave të OSHEE si dhe çdo institucioni tjetër përgjegjës, për verifikimin e aparatit matës, duke plotë

Pasaktësia e matësit të energjisë, si do të ankohen abonentët
  • 2016-06-08

Pasaktësia e matësit të energjisë, si do të ankohen abonentët

Rregullorja e re Procedura që do të ndiqet nga plotësimi i formularit pranë OSHEE deri tek ankesa tek ERE pas përgjigjes Zbardhet rregullorja e re e Entit Rregullator të Energjisë për tu ankuar, për t’u verifikuar dhe për të korrigjuar gabimet e matësve të energjisë. Sipas rregu

Pasaktësia e matësit të energjisë, gati rregullorja e re se si do të ankohen abonentët
  • 2016-06-08

Pasaktësia e matësit të energjisë, gati rregullorja e re se si do të ankohen abonentët

Sipas rregullores së re që ka miratuar enti rregullator i energjisë, nëse klienti dyshon në saktësinë e matësit elektrik në përdorim të tij, ai paraqet një kërkesë, pranë zyrave të OSHEE si dhe çdo institucioni tjetër përgjegjës, për verifikimin e aparatit matës, duke plotë

No Pic available
  • 2016-06-07

ERE, rregullore të re se si do të ankohen abonentët

Rregullorja e re që ka miratuar Enti Rregullator i Energjisë, nëse klienti dyshon në saktësinë e matësit elektrik në përdorim të tij, parashikon paraqitjen e një kërkesë, pranë zyrave të OSHEE si dhe çdo institucioni tjetër përgjegjës, për verifikimin e aparatit matës, duke plot

Zjarri në laborator, prej llambave. U dogjën provat e 20 çështjeve nën hetim
  • 2015-11-13

Zjarri në laborator, prej llambave. U dogjën provat e 20 çështjeve nën hetim

Zjarri në laboratorin e Kriminalistikës është shkaktuar nga dy llamba luminishente të prodhimit kinez, që kanë burim nxehtësie përtej standardit të 70 gradëve. Kjo është përgjigjja e ekspertëve, e dorëzuar në Prokurorinë e Tiranës, mbi ngjarjen që shkaktoi akuzat e opozitës

Zjarri në Laboratorin e Kriminalistikës, nga llambat. U dogjën provat e 20 çështjeve
  • 2015-11-12

Zjarri në Laboratorin e Kriminalistikës, nga llambat. U dogjën provat e 20 çështjeve

Zjarri në laboratorin e Kriminalistikës është shkaktuar nga dy llamba luminishente të prodhimit kinez, që kanë burim nxehtësie përtej standardit të 70 gradëve. Kjo është përgjigjja e ekspertëve, e dorëzuar në Prokurorinë e Tiranës, mbi ngjarjen që shkaktoi akuzat e opozitës ndaj