Rezultate te kerkimit per termin: +Laperi

Total: 42
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.308Z

Eleni Laperi rrëfehet në Harabel

Eleni Laperi studiuese e artit bashkëkohor do të jetë më 14 Maj, ora 7:00 në një rrëfim pranë hapësirës Harabel. Kritikja e artit do të trajtojë influencat e forta që sistemet politike kanë ushtruar mbi artin pamor në Shqipëri, duke u ndalur në periudhën e komunizmit, për të vazh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:01.696Z

Laperi: Gjergji Thimo më tregoifoto se ku blinte ikonostaset

TIRANË - A po trafikohet thesari kombëtar? Është tema e sotshme e emisionit “Urbanika” në "A1 Report". Në qendër të diskutimit, buja e 1077 veprave të artit të sekuestruara dje në Tiranë.  Të ftuar janë specialistë të monumenteve të kulturës si; Gjerak Karaiskaj, Eleni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.305Z

Reforma e teksteve ka nevojë për ndryshime Flasin për librat shkollorë hartuesja Rita Petro, botuesit Adrian Laperi, Redi Jegeni Reforma e teksteve shkollore nuk ka dështuar, madje është një hap drejt modernes, profesionales dhe kërkesave tÃ

Flasin për librat shkollorë hartuesja Rita Petro, botuesit Adrian Laperi, Redi Jegeni Reforma e teksteve shkollore nuk ka dështuar, madje është një hap drejt modernes, profesionales dhe kërkesave të kohës. Alterteksti nuk është një reformë e dështuar, por shumë e suksesshme, nëse i r

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.913Z

Edi Hila rrëfehet për Eleni Laperin

Edi Hila një nga artistët më të mirë shqiptar do të vijë në një bashkëbisedim me kritiken e artit Eleni Laperi . Ata do të bashkëbisedojnë pranë Sallës së Ekspozitave të Përkohshme, sallë në të cilën është çelur ekspozita Piktori i Transformimit e Hilës. Ekspozita, e cila u

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:19.228Z

Bashkia akordon 224 bursa nxenesve konviktore

Nje tjeter projektvendim i Bashkise se Tiranes eshte miratimi i propozimit te Drejtorise se Konvikteve te Shkollave te Mesme per 224 bursa shteterore nxenesve te 6 konvikteve te shkollave te mesme te Tiranes. Ne baze te ketij projektvendimi perfiton 21 bursa te plota konvikti i Shkolles se Mesme Mje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.476Z

Një numër llogarie në ndihmë të Markove

Disa ditë më parë, artistet Eleni Laperi e Suzana Varvarica bënë një thirrje për t’i ardhur në ndihmë familjes së shkrimtarit Petro Marko, në një moment të vështirë që ajo po kalon. E kishin menduar si një nismë mes miqsh, por duket se kjo “fushatë” mori përmasa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.606Z

Reforma e teksteve ka nevojë për ndryshime

Forum Flasin për librat shkollorë hartuesja Rita Petro, botuesit Adrian Laperi, Redi Jegeni Reforma e teksteve shkollore nuk ka dështuar, madje është një hap drejt modernes, profesionales dhe kërkesave të kohës. Alterteksti nuk është një reformë e dështuar, por shumë e suksesshme, n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama