Rezultate te kerkimit per termin: +Legalizimi

Total: 3047
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:13.832Z

Legalizimi, perfundimi ne tetor

Rreth 40 leje legalizimi jepen cdo dite, nga Agjencia per Legalizimin dhe Urbanizimin e Zonave Informale. Ndonese ne pikun e muajve te veres, ky institucion vijon punen me kapacitet te plote ne dhenien e lejeve per ndertimet pa leje, te ngritura ne te gjithe territorin e vendit. Drejtori i ALUIZNIT

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:22.184Z

Ish-pronarët, pakënaqësi nga legalizimi

Legalizimi Qeveria po vijon të cenojë pronarët. Ky është qëndrimi që shprehin përfaqësuesit e shoqatave të ish-pronarëve, në lidhje me procesin e dëmshpërblimit financiar për shpronësimin nga legalizimi. Sipas përfaqësuesve të ish-pronarëve, ndonëse procesi i legalizimit të nd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.511Z

Uruguai legalizimi i marijuhanes

Pas lejimit me ligj te rritjes shitjes dhe konsumit te marijuhanes ne Uruguai mase qe erdhi pas deshtimit te luftes me kartelet e droges autoritetet kane pergatitur dhe projektligjin se si do te operohet ne kete treg Ne Uruguai marijuhana do te pihet njesoj si cigarja Ajo do te shitet ne farmaci te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:21.158Z

Si realizohet legalizimi i shtesave në ndërtim

Një tjetër problem i këtij procesi është edhe legalizimi i objekteve, të cilat kanë bërë shtesa pa leje. Ligji i shtrin efektet edhe për legalizimin e objekteve, me leje ndërtimi nga KRRT-të apo KRRTRSH-ja, te të cilat janë kryer shtesa anësore apo në lartësi, tej lejes së ndërtim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:30.027Z

Nis legalizimi i shtesave

Nisi legalizimi i shtesave te 151 pallateve te reja ne Tirane. Jane 2 milard leke penalitete qe firmat ndertuese i kane paguar Agjensise se Legalizimit. Nga ky moment do te nise dhe hipotekimi i ketyre pallateve.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:00.034Z

ALUIZNI shpërndan 50 leje legalizimi

 ELBASAN - Drejtoria Rajonale e Agjencisë së Legalizimeve në Elbasan shpërndan 50 leje legalizimi. Sipas drejtorit të kësaj agjencie, Ditor Musai, deri tani janë shpërndarë 200 leje legalizimi, prej të cilave 100 janë pajisur edhe me tapitë nga zyra e hipotekës. Musai bëri të dit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.422Z

Pallatet, si do behet legalizimi

Agjencia e Legalizimit dhe Urbanizimit te Zonave Informale ka parashikuar te sanksionoje subjektet ose shoqerite e ndertimit qe kane kryer shtesa anesore, ose shtesa ne kate per qellim kalimi pronesie ose qiradhenie. Nderkohe, sipas ndryshimeve te bera dje nga qeveria legalizimi i shtesave ne nderti

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama