Rezultate te kerkimit per termin: +Licencimit

Total: 1132
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:49.048Z

METE, bisedime me biznesin për Qendrën Kombëtare të Licencimit

Bizneset do të kenë së shpejti qendrën e tyre të vetme për dhënien e licencave të ndryshme, e unifikuar dhe e ndarë nga institucionet e linjës, nga ku jepen sot lejet. E quajtur Qendra Kombëtare e Licencave, do të shërbejë si "one stop shop", pra me një sportel të vetëm, duke i dhë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.704Z

Qendra e Licencimit të Biznesit çelet në qershor

QKL, rrjet sportelesh shërbimi në gjithë vendin Aplikimet për licenca, thjeshtohen procedurat Në muajin qershor do të jetë gati Qendra e Licencimit të Biznesit. Marrja e një licence do të jetë me një ndalesë, duke dorëzuar gjithë dokumentacionin në një sportel të vetëm. Kri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:53.894Z

Kryeministri inauguron çeljen e Qendrës Kombëtare të Licencimit

Biznesit shqiptar i ofrohet një tjetër lehtësi për mbarëvajtjen e aktivitetit të tij. Tashmë një zyrë e posaçme, me vetëm një ndalesë, do të mundësojë dhënien e lejeve dhe licencave. Kryeministri i vendit, Sali Berisha, dhe drejtoresha e USAID-it në Shqipëri, zonja Roberta Mahoney

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.158Z

Klinikat private, ndryshime në kriterin e licencimit

Klinikat private që ofrojnë shërbime shëndetësore, do të plotësojnë kritere të reja licencimi për të fituar të drejtën për të qëndruar në treg. Pas diskutimeve të shumta për vdekjen e 17-vjeçares nga Korça, Matilda Petriti, një nga propozimet e Ministrisë së Shëndetësisë k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:52.404Z

MSh filloi procesin e ri-licencimit të profesionistëve shëndetësor

Ndarja e licencave për të ri-licencuarit e parë është bërë nga Ministri i Shëndetësisë Imet Rrahmani, i cili vlerësoi se ky është një moment i rëndësishëm për faktin se një proces i tillë po fillon për herë të parë pas luftës nga Ministria. Ministri Rrahmani tha se licencat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:44.491Z

Periudhat e licencimit të mësuesve

07/12/2009  Mohohet e drejta e profesionit, kur mësuesi fillestar nuk aplikon për licencën për katër vite rresht Sipas krediteve dhe pikëve të mbledhura do të jepet dhe shtesa mbi pagë Vlerësimi dhe kualifikimi i karrierës së mësuesve nuk do të realizohet më me numra, por

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.959Z

Rregullorja e Re e Licencimit: Klubet, me bilance ekonomike!

Nga Adi Metaliu Klubet kanë si afat të fundit për tu pranuar në kampionat muajin maj, pra vetëm pak ditë pasi të përfundojë sezoni aktual Rregullorja e Re e Licencimit, e miratuar në mbledhjen e fundit të Komitetit Ekzekutiv, ndonëse ende nuk ka dalë si botim, i detyron klubet shqiptar

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama