Rezultate te kerkimit per termin: +Ligjit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:43.748Z

Sundimi i ligjit dhe sundimi nëpërmjet ligjit

FATOS LUBONJA Një argument që sillet shpesh për të shpjeguar pse nuk funksionojnë vende si Shqipëria, që jo rrallë përkufizohen si failed state (shtet i dështuar), është ai që, duke iu referuar krahasimit me përvojën e vendeve demokratike, sjell në vëmendje faktin se në këto vende

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:44.190Z

Para Ligjit

Sa duken shenja shpresëdhënëse, pëlcet diçka dhe vendnumërimi ynë sforcohet. Ndërsa qytetarit, i duhet të presë. Teksa, pritjet e tij, çdo ditë e më tepër marrin karakter thellësisht absurd, sepse e tillë është politika shqiptare, në Tiranë e Prishtinë, me një fjalë, kudo hap

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:06.343Z

SI PËRDHUNUESIT E LIGJIT ÇIRREN PËR MBROJTJEN E LIGJIT!

ANDREA STEFANI Lulzim Basha u shfaq dy ditë më parë në media më i egërsuar ndaj Kryeministrit Rama për shkak të bllokimit dhe paralajmërimit për prishje nga qeveria të disa godinave ndër të cilat, edhe të një pallati në Vlorë ku është pronar edhe vjehrri i Bashës vetë. Ky fakt i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:06.351Z

Si perdhunuesit e ligjit ccedilirren per mbrojtjen e ligjit

ANDREA STEFANI - Lulzim Basha u shfaq dy ditë më parë në media më i egërsuar ndaj Kryeministrit Rama për shkak të bllokimit dhe paralajmërimit për prishje nga qeveria të disa godinave ndër të cilat, edhe të një pallati

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:50.603Z

Poli, pranim Ligjit për tokën

Nga Bashkim KOPILIKU Në replikë të shkrimit Kush e komandon qëndrimin antipronar të ish-politikanit Bashkim Kopliku, të botuar në gazetën tuaj të datës 23.5.2009, ju lutem ribotoni shkrimin tim të cilit pretendon ti referohet z. Ahmet Sulstarova. Kështu lexuesit e respektuar të gazetës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.967Z

Shëndetësi,grupin për rishikimin e ligjit

Prishtinë - Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, Alush Gashi emëroi Grupin për rishikimin e Ligjit për Shëndetësi të miratuar në Kuvendin e Kosovës më 2004. Rishikimi i ligjit është i nevojshëm për të mundësuar zhvillimin e shëndetësisë kosovare në sektorin pu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.821Z

PD: Garantojme zbatimin e ligjit

Ceshtja e ligjit te lustracionit ka qene tema e nje takimi te zhvilluar nga zv.kryeministri Genc Pollo dhe perfaqesuesve te Trojkes Europiane te kryesuar nga Ambasadori i Komisionit Europian, Helmut Lohan. Sipas njoftimit zyrtar, Pollo eshte shprehur se do garantohet zbatimi korrekt dhe i paanshem i

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama