Rezultate te kerkimit per termin: +Livadheve

Total: 249
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:45.393Z

Shkoder liqeni permbyt zonen e Livadheve banoret ne panik

/ / SHKODER - Megjithese reshjet e shiut gjate dy diteve te fundit kane pushuar niveli i ujit ne liqen vazhdon te jete i larte duke vazhduar ta beje problematike situaten ne rajonin e Shkodres. Madje ne disa segmente te shkurtra ne rrugen e Shirokes uji eshte barazuar ne ni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:53.900Z

Qeveria ul nën 1 euro tarifën e përdorimit të kullotave dhe livadheve për kositje  

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave u miratua vendimi “Për miratimin e tarifave të përdorimit të kullotave dhe livadheve për kullotje dhe kositje” duke e ulur atë sipas kategorive nga 2-4 herë. Vendimi ka si qëllim miratimin e tarifës nën 1 euro për dhënien

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:56.732Z

Qeveria ul nën 1 euro tarifën e përdorimit të kullotave dhe livadheve për kullotje dhe kositje

Tiranë, 11 qershor NOA - Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave u miratua vendimi "Për miratimin e tarifave të përdorimit të kullotave dhe livadheve për kullotje dhe kositje"duke e ulur atë sipas kategorive nga 2-4 herë. Vendimi ka si qëllim miratimin e tarifës nën 1 euro

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:55.857Z

V E N D I M PËR MIRATIMIN E TARIFAVE TË PËRDORIMIT TË KULLOTAVE DHE LIVADHEVE PËR KULLOTJE DHE KOSITJE  

V E N D I M  PËR MIRATIMIN E TARIFAVE TË PËRDORIMIT TË KULLOTAVE DHE LIVADHEVE PËR KULLOTJE DHE KOSITJE   Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 15, pika 1, e 17, pika 5, të ligjit nr.9693, datë 19.3.2007, “Për fondin kullosor&rd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:20.349Z

Asgjësohen 14.2 ton municione në Pukë

Asgjesohen ne poligonin e “Livadheve te Hamzait”, 14.2 ton municione te vjetra. Poligoni i Livadheve ne Puke, eshte nje nga 6 poligonet per asgjesimin deri ne 2014 te te gjithe municioneve te teperta qe ka ushtria shqiptare. Ketyre poligoneve pritet ti shtohen edhe 4 poligone te tjere pe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:55.860Z

Qeveria miraton kalimin e pronësisë së parcelave ndërtimore te poseduesit

Këshilli i Ministrave ka miratuar në mbledhjen e fundit kalimin në pronësi të poseduesve të objekteve informale, të sipërfaqeve të parcelave ndërtimore. Sipas zyrës së shtypit pranë kryeministrisë, për kryerjen e procedurave të kalimit të pronësisë nga shteti te poseduesi i ndërt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:21.731Z

Përmbytjet në Shkodër, kërkohetevakuimi, 18 familje refuzojnë

Të tjera rreth shkrimit /VIDEO SHKODËR - Plot 18 familje që banojnë pranë lagjes Livadheve në qytetin e Shkodrës nuk kanë pranuar të evakuohen nga banesat e tyre edhe pse ishte dhënë urdhër për t’i lëshuar ato pasi rritja e nivelit të ujit përreth banesave mund

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama