Rezultate te kerkimit per termin: +Lumpy +Skin +Disease

Meta: total 5 / total_found 5 / time 0.000 / keyword[0] lumpy / docs[0] 5 / hits[0] 10 / keyword[1] skin / docs[1] 386 / hits[1] 401 / keyword[2] disease / docs[2] 52 / hits[2] 60 /
Urdhri i ri, ja kur lejohet lëvizja e kafshëve nga ferma në thertore
  • 2016-09-06

Urdhri i ri, ja kur lejohet lëvizja e kafshëve nga ferma në thertore

Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave ka njoftuar sot se lejon lëvizjen e kafshëve të gjalla të llojit gjedh nga fermat vetëm në drejtim të thertoreve brenda qarkut të origjinës. Me Urdhër Ministri nr. 448 datë 29.08.2016 "Për disa ndryshime në urdhr

No Pic available
  • 2016-08-02

Sëmundja e plasjes, ndalohet eksporti nga pesë shtete të rajonit

Asnjë kafshë nuk është eksportuar nga Kosova, Maqedonia, Serbia, Bullgaria dhe Greqia, të cilat janë prekur nga sëmundja e gjedhit e quajtur Lumpy Skin Disease. Lajmi bëhet i ditur nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, sipas të cilit po punohet për të ndaluar tregtimin e mishit në të gji

AKU: Hetim për mënyrën e therjes së kafshëve dhe tregtimin e mishit
  • 2016-08-02

AKU: Hetim për mënyrën e therjes së kafshëve dhe tregtimin e mishit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit do të zhvillojë kontrolleve në të gjitha pikat e mishit për të parë mënyrën e therjes së kafshëve dhe tregtimin e mishit. Ndërkohë, Drejtoria e Përgjithshme e AKU do të verifikojë edhe punën e Drejtorive Rajonale të AKU, si dhe të inspektorëve të

AKU ndalon importin nga Kosova, Serbia dhe Maqedonia
  • 2016-07-09

AKU ndalon importin nga Kosova, Serbia dhe Maqedonia

Sëmundja e gjedhëve  Çdo kafshë e këtij lloji, që do të lëvizë kundër urdhrit, do të sekuestrohet sipas ligjit Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka marrë masa në lidhje me zbatimin e urdhrit të ministrit të Bujqësisë, Edmond Panariti, sipas të cilit ndalohet importi dhe transitimi n

AKU merr masa për parandalimin e përhapjes së sëmundjes së gjedhit
  • 2016-07-08

AKU merr masa për parandalimin e përhapjes së sëmundjes së gjedhit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit merr masa të menjëhershme, në lidhje me zbatimin e Urdhrit të Ministrit të Bujqësisë,Edmond Panariti, sipas të cilit ndalohet importi dhe tranzitimi nga shtetet Kosovë, Serbi, Greqi dhe Bullgari për në territorin e Shqipërisë, për kafshët e gjalla gjedh