Rezultate te kerkimit per termin: +MEVLANA

Total: 13
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.069Z

Bshkëpunim mes dy universiteteve, në programin Mevlana

Universiteti "Ukshin Hoti" në Prizren ka lidhur marrëveshje për bashkëpunim në fushat akademike me Universitetin R. T. Erdogan në Turqi. Marrëveshja përkatëse është nënshkruar nga rektori i UPZ-së, Prof. Dr. Ramë Vataj dhe rektori i Universitetin R. T. Erdogan, Prof. Dr. Hüseyin Kara

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.492Z

Rumiu, konference ne 800-vjetorin e lindjes

Nje nder poetet me te mire qe ka njohur bota, klasiku pers, Mevlana Xheladin Rumiu, ka qene objekti i nje konference shkencore, dje, ne Tirane. Sivjet eshte edhe Viti Nderkombetar i Rumiut, i shpallur nga UNESCO, ndaj edhe per nder te tij u mbajt kjo konference shkencore “Rumiu ne Ballkan”, ku r

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:28.023Z

Universiteti “Vitrina”, marrëveshjebashkëpunimi me Turqinë

ANKARA- Universiteti “Vitrina” ka nënshkruar dy marrëveshje bashkëpunimi me universitetin “Trakya” të Turqisë për programin qeveritar turk “Mevlana”. Bashkëpunimi mes dy universiteteve ka në fokus shkëmbimin e eksperiencave dhe praktikave më të mira më

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:16.369Z

50 poezi për borën në ditën e borës së parë në Prishtinë

Bora që ra mëngjesin e 27 nëntorit bëri që qyteti i Prishtinës të prijë sivjet me organizimin e Festivalit ndërkombëtar të poezisë "50 poezi për borën"(50 poems for snow), që organizohet në qytete të ndryshme të botës siç janë Londra e Çikago, që ende po presin borën e parë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:52.351Z

Akademikё tё Ballkanit zbulojnё vlerat e Rumiut

Akademike dhe studiues nga vendet ballkanike Shipёria, Turqia, Rumania, Greqia, Irani dhe Bosnja kanё vlerёsuar veprёn e Shkespirit tё Lindjes, Mevlana Xhelaledin Rumiut. Fondacioni Saddi Shirazi nё Tiranё ka organizuar njё konferencё ndёrk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:48.476Z

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes dy universiteteve

Universiteti "Kadri Zeka" në Gjilan dhe Universiteti "Rexhep Tayyip Erdogan" nga Rize i Turqisë kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi mes dy institucioneve. Në emër të rektorit të Universitetit "Kadri Zeka", Bajram Kosumi, prorektori për bashkëpunim ndërkombëtar, Dukagjin Leka, ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:24.765Z

Dy shfaqje nga Stambolli vijnë në Kosovë

Në Prishtinë e Prizren do të prezantohen dy shfaqje të punuar në teatrin "Nefes" të Stambollit. Shfaqjet "Thellësitë e ëndrrës", dhe "Kelile Dimne", janë shfaqjet që do të prezantohen në këto dy qytete. "Kelile Dimne", do të prezantohet më 21 janar në ora 13:00, në Teatrin "Dodon

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama