Rezultate te kerkimit per termin: +Mbi

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:56.573Z

Bankers kërkon ndërmjetësim ndërkombëtar mbi mosmarrëveshjet mbi taksat

Bankers njoftoi sot se ka arritur mirëkuptim me Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore të Shqipërisë për punësimin e një auditori ndërkombëtar të pavarur si palë e tretë me shpresë se në këtë mënyrë do të zgjidhen mosmarrëveshjet në lidhje me  shpenzimet operative dhe k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:52.652Z

Mbi ekzistencën

16-08-2013 / Nga Dr. Ilir Muharremi Në këtë jetë nuk pretendoj të jem më i miri. Jam i dëshpëruari. E panjohura të ngrit në piedestal. Jam një i ngopur i lozur me tërë atë që e njoh. E shtrydh veten, por nuk e njoh. Nuk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.917Z

Dyfishohet taksa mbi ndërtesën dhe mbi tokën bujqësore

Qeveria rrit nivelin e taksës së ndikimit në infrastrukturë për ndërtimet e reja. Ministria e Ekonomisë: “Rritja e madhe e taksave ndikon negativisht te biznesi” Eljona Ballhysa Qeveria ka dyfishuar taksat vendore mbi ndërtesën dhe mbi tokën bujqësore. Gjatë mbledhjes së djeshme K

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.084Z

Protektorati mbi drejtësinë është protektorat mbi pavarësinë

Propozimet për një "protektorat ndërkombëtar mbi drejtësinë" dalin nga zyra e kryeministrit dhe jo nga ndonjë zyrë ndërkombëtare, madje vetë Komisioni i Venecias e ka rrëzuar Komisionin Rama-Xhafa edhe në këtë pikë. Këto shpikje synojnë të çorientojnë jo vetëm reformimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:53.864Z

Film mbi Bin Laden, Pentagoni heton mbi informacionet sekrete

Washington – Pentagoni do të hetojë mbi informacionet që i janë dhënë regjisores Kathryn Bigelow mbi sulmin që çoi në vrasjen e Bin Laden.Materiali i konsideruar sekret i përdorur për realizimin e filmit mbi operacionin e vrasjes së

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:57.096Z

Video: Helikopteri hap zjarr mbi civilët, gjuan mbi institucione

KUJDES: PAMJE SHQETESUESE Qarkullojnë shumë video online nga ajo që ka ndodhur përgjatë natës në Turqi, gjatë një tentative të dështuar për grusht shteti. Një prej tyre tregon një tank që merr përpara protestuesit. Kjo video është e tmerrshem për t'u transmetuar. Një tjetër tre

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.522Z

Mbi kritikën! - qasje

Meqenëse kritiku konsiderohet si njeri më kulturë të gjerë letrare, shenjat e objektivitetit duhet të jenë prezent në formulimet e dhëna mbi veprën letrare, përkundër asaj se nga recipienti i mundshëm çdo formulim konsiderohet vetëm një përshtypje, nëse shprehemi me terminologjinë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama