Rezultate te kerkimit per termin: +Mbreteria

Total: 336
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:54.534Z

Percahet Mbreteria e Bashkuar

brbrVota per daljen e Britanise se Madhe nga unioni rrezikon te sjelle percarjen e Mbreterise se Bashkuar Skocia dhe Irlanda e Veriut qytetaret e te cileve votuan respektivisht me 62 dhe 56 pro qendrimit ne Bashkimin Europian kerkojne mbajtjen e nje referendumit te dyte per pavaresi nga Mbreteriabr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.111Z

Mbreteria e Omanit njeh shtetin e Kosoves

Mbreteria e Omanit e ka njohur shtetin e Kosoves nepermjet nje letre zyrtare per vendosjen e marredhenieve diplomatike te derguar ne ambasaden e Republikes se Kosoves ne Londer. Lajmin e ka konfirmuar zevendesministrja e jashtme ne largim Vlora itaku. Omani eshte nje shtet perkatesisht Mbreteri qe n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:57.733Z

Skocia i thote Jo shkeputjes nga Mbreteria e Bashkuar

0 brbr brbrSkocia i thote jo shkeputjes nga Mbreteria e Bashkuarbrbr brbrRezultati zytrar i sondazhit te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:08.751Z

Jordania njeh Kosoven

Mbreteria e Jordanise ka njohur pavaresine e Kosoves si shtet te pavarur dhe sovran. Prej burimeve tona shume te sigurta jemi te njoftuar se Mbreteria e Jordanise ka vendosur qe te njoh Republiken e Kosoves. Sidoqofte ne ende nuk mund ta konfirmojme zyrtarisht derisa jemi ne pritje te notes diploma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.400Z

Ne Ministrine e Rregullimit te Territorit dhe Turizmit u nenshkrua marreveshja per dhenien e nje grandi nga Mbreteria e Norvegjise, qeverise Shqiptare, ne shumen prej 2.5 milione dollaresh. Marrevesh

Ne Ministrine e Rregullimit te Territorit dhe Turizmit u nenshkrua marreveshja per dhenien e nje grandi nga Mbreteria e Norvegjise, qeverise Shqiptare, ne shumen prej 2.5 milione dollaresh. Marreveshja e dhenies se ketij grandi u nenshkrua nga Ministri i Rregullimit te Territorit dhe Turizmit Z. F

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:10.046Z

Mbreteria e pacipesise

Në çdo vend të botës, është Instituti i Statistikave që jep periodikisht të dhënat mbi gjendjen socio-ekonomike të vendit, e rrjedhimisht mbi performance-ën e qeverisë. Të njëjtën gjë në mënyrën e vet e për gjëra të kompetencës së vet e bëjnë dhe bankat qendrore. Shpesh her

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:15.793Z

Mbreteria e plehrave

Kultura e nje populli shihet nga menyra sesi i trajton plehrat e tij, me pat thene nje miku im francez. Ne ate kohe kjo shprehje m'u pat dukur gjysme e sajuar e gjysme humoristike. Ne fund te fundit francezet kane prirje per te krijuar sentenca! Por sot, kur malet me plehra po ngrihen ne cdo qytet,

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama