Rezultate te kerkimit per termin: +Milena +Vendore

Total: 109
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:40.610Z

Harta unike dixhitale, Çuçi: 20% e njësive vendore në konflikt për kufijtë

20% e njësive vendore në Shqipëri nuk kanë arritur që të përcaktojnë kufijtë përfundimtarë në hartën dixhitale unike e cila mban të dhëna të sakta mbi terrritorin.Gjatë prezantimit të këtij projekti Ministri Bled Çuçi deklaroi se do të ngrihet një grup ndërministror për të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:03.188Z

Qeveria ligj të ri për punësimin në Bashki..pas zgjedhjeve vendore

Të tjera rreth shkrimit Asistencë ndërkombëtare për shkarkimet TIRANE- Administrata Bashkiake do të ketë kritere të reja për punësime dhe shkarkime. Ministria e Inovacionit dhe Administratës Publike, Milena Hari

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:46.257Z

Dekriminalizimi, Harito: Kush nuk plotëson formularin, largohet nga puna

Nga 20 mijë, vetëm 7500 punonjës plotësuan dokumentin ligjor Teksa kanë mbetur edhe pak ditë deri në afatin përfundimtar, atë të datës 4 maj për dorëzimin e formularit të vetëdeklarimit në kuadër të dekriminalizimit, ministrja e Inovacionit, Milena Harito, bëri apel që ky afat t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:12.263Z

Harito: Database online për pagat e nëpunësve

Emërimet, proces transparent dhe të verifikueshëm Qeveria do të krijojë një database online për llogaritjen e pagës së të gjithë punonjësve në qeverisjen qendrore dhe atë vendore. Ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike, e bëri publike një nismë të tillë në seminari

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:27.238Z

Sondazhi: Pas gjyqësorit, bie besimi te Kuvendi, shëndetësia e arsimi

Sistemi gjyqësor është më pak i besuari nga qytetarët në Shqipëri. Sondazhi i besimit në qeveri për vitin 2015  tregon se pas gjyqësorit,  rënien më të madhe të besimit e kanë pësuar parlamenti, sistemi shëndetësor dhe arsimi. Aleka Papa: Institucioni me vlerësimin më të ulët

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:58.220Z

Shtrirja nentokesore e kabllove

brbrTela te kompanive elektrike telefonike apo te internetit Kete rrjete kabllosh e gjen ne cdo qytet dhe kaq dendesisht vetem ne Shqiperi Shtirja nentokesore konsiderohet si zgjidhje afatgjate Ministrja e Inovacionit Milena Harito u paraqiti projektin e posacem kryetareve te disa bashkive Parashik

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:13.124Z

Kryetarët e bashkive sdo zgjidhen më shumë se 3 mandate rradhazi

Kryetarët e bashkive nuk do të kenë mundësinë të zgjidhen më shumë se 3 mandate radhazi. Duke u nisur nga zgjedhjet e fundit vendore, duket se qeveria vendosi që përmes një projektligji të veçantë të kufizojë mandatin e vendorëve që kërkojnë të vijojnë drejtimin për më shum

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama