Rezultate te kerkimit per termin: +Mjedisit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:57.545Z

Mbrojtja e mjedisit, Ministria e Mjedisit fushatë sensibilizimi në shkolla

Tiranë- Duhet më shumë ndërgjegjësim për të mbrojtur mjedisin.Në kuadër të ditës ndërkombëtare për mbrojtjen e shtresës së ozonit, Ministria e Mjedisit nis një fushatë sensibilizimi në shkollën 9-vjeçare “Dëshmorët e Lirisë”. Zv. ministrja e Mjedisit, Oljana Ifti,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.646Z

Dita Botërore e Mjedisit

Një koncert është organizuar në Ditën Botërore të Mjedisit në parkun kombëtar pranë liqenit artificial të Tiranës, për të ndërgjegjësuar komunitetin për mbrojtjen e tij, pasi çdo ditë e më shumë planeti ynë Tokë po kërcënohet. Zëvendësministri i Mjedisit, Arben

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.921Z

PS: Vëmendje mjedisit

Tiranë-Sekretari për Mjedisin në Partinë Socialiste Besnik Baraj, theksoi sot se prej 20 vitesh asnjë politikë nuk është ndërmarrë ndaj mbrojtjes së mjedisit, ndërsa ka shtuar se shkatërrimi i burimeve natyrore, pyjeve, tokës, gërryerja e lumenjve apo dëmtimi i biodiversitetit kanë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:27.958Z

Min. e Mjedisit, gjoba bashkive e komunave për ndotjen mjedisit

Ministria e Mjedisit ka vendosur gjoba ndaj bashkive dhe komunave për ndotjen e mjedisit nga mbjetet urbane dhe ndotjen akustike. Gjobat kapin shifrën e 53 milionë lekëve të rinj. Sipas ministrisë, Bashkisë së Durrësit i janë vënë 1 milionë lekë gjobë ndërsa asaj të Fushë-Kurjë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:52.152Z

Inspektorati Shtetëror i Mjedisit

Gjatë vitit 2014 janë vënë 85 milionë e 560 mijë lekë gjoba Ndër të tjera, në raport theksohet se gjatë vitit 2014 janë kryer gjithsej 2183 inspektime Gjobat në total kapin vlerën e 850 milionë e 560 mijë lekëve. Bëhet me dije se pjesa më e madhe e tyre janë paguar nga aktivitete

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:39.066Z

Dita Boterore e Mjedisit

Shqipëria ka hedhur hapa para në çështjet e mjedisit duke nisur me ndërgjegjesimin e opinionit publik i cili është shumë i madh krahasuar me vite më parë, e për të vazhduar me një legjislacion që përafrohet më shum&eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:58.709Z

Transformim në themel mjedisit

Pas inspektimit të punimeve në HEC-in e Banjës, Kryeministri Edi Rama vizitoi një fidanishte në qytetin e Cërrikut. Fidanishtja, me sipërfaqe 10 mijë m2 dhe kapacitet rritjeje gjysmë milioni fidanë, është investim i qeverisë së Turqisë, me vlerë rreth 400 mijë euro. Ndërsa nënviz

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama