Rezultate te kerkimit per termin: +Monumentet

Total: 2125
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.956Z

Monumentet e Kulturës, turizmi “online”

Për herë të parë, Ministria e Kulturës në sitin e saj ngre një hartë “online” për të gjitha monumentet e kulturës. Me mbështetjen e Bashkimit Evropian, ky rrjet “online” bën pjesë në sitin zyrtar të Ministrisë së Kulturës. Krijimi i database është cilësuar si një nga a

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:37.722Z

Monumentet kulturore, dyfishohen vizitorët

Në bazë të botimit të Instat "Shqipëria në Shifra 2014", një e veçantë në Shqipëri është rritja e numrit të vizitorëve në Monumentet Kulturore. Kjo shifër pothuajse është dyfishuar brenda një viti. Nga 55.723 vizitorë që kanë qenë në 2013, ajo ka shkuar në në 110.535 për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.730Z

Specialistët: SOS për monumentet me qira

Arkitekti Artan Shkreli: Dorëzim pa kushte i shtetit Lista e rreth 40 monumenteve të cilat do të jepen me qira për tu shndërruar në ambjente biznesi nga investitorët privatë në emër të atij që është mbiquajtur rivitalizim i monumenteve, një listë kjo e cila është përpiluar nga Ins

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.295Z

Specialistët SOS për monumentet me qira

Arkitekti Artan Shkreli: Dorëzim pa kushte i shtetit Lista e rreth 40 monumenteve të cilat do të jepen me qira për tu shndërruar në ambjente biznesi nga investitorët privatë në emër të atij që është mbiquajtur rivitalizim i monumenteve, një listë kjo e cila është përpiluar nga Ins

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.957Z

Database për monumentet e kulturës në Shqipëri

MTKRS në mbështetje me Bashkimin Europian mundësuan krijimin e database të parë të monumenteve të kulturës, një nga arritjet më të fundit të institucionit qëndror të kulturës në vend. Ky database do të mundësojë krijimin e një sistemi të dhënash nëpërmjet të cilit do të mun

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.963Z

Krijohet database per Monumentet e Kultures

Ministri Pango me ndihmen e Bashkimit Evropian krijon nje database me nje shtrirje gjeografike nga veriu ne jug, duke perfshire Butrintin, Gjirokastren, Durresin, Beratin, Shkodren, Korcen, Fierin, Tiranen Ka qene enderr, por duket si nje nga punet me te mira gjate mandatit te Ministrit Pan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:18.269Z

Leskaj Shqetesim per monumentet e kultures

Leskaj Shqetesim per monumentet e kultures E enjte 14 Shkurt 2013 1209 Leskaj Shqetesim per monumentet e kulturesSituata problematike dhe demtimi i disa prej monumenteve me te rendesishme te kultures dhe historise shqiptare kane motivuar kerkesen e kryetares se komisionit te Edukimit dhe mjeteve

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama