Rezultate te kerkimit per termin: +Muzeu

Total: 3698
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.082Z

Muzeu ikonografik

Ne qytetin e Korces hapet muzeu i pare privat ikonografik dhe arkeologjik. Fondi i kesaj galerie ka 100 ikona dhe mbi 850 objekte arkeologjike, miliona dollareshe. Prefektja e Korces premton hapjen e nje muzeu ikonografik.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:48.503Z

Muzeu i Pavarësisë vuan nga fotokopjet

Oliverta LilaPjesa më e madhe e dokumentacionit që ekspozohet në Muzeun e Pavarësisë në Vlorë nuk gjendet në origjinal. Një fond prej 5 milionë lekësh të vjetra është akorduar sivjet për pasurimin e tij, por mbetet sërish një shumë e papërfillshme  Oliverta Lila Muzeu i Pavarës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.081Z

Muzeu i Kamenicës

Mbyllja, një lojë pingpongu mes institucioneve Asnjë nuk mban përgjegjësi për mbylljen e Muzeut të Kamenicës. Drejtoria e Tatim-Taksave të Korçës mohon ta ketë kryer ajo hapin, ndërsa arkeologu Lorenc Bejko drejton gishtin te këshilltari i Kryeministrit për trashëgiminë kulturore, N

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.852Z

Muzeu, gati në fund të gushtit

Ministria e Kulturës, në vitin 2011, akordoi 102 milionë lekë për përmirësimin rrënjësor të muzeut, dhe koha e parashikuar për përfundimin e punimeve ishte 240 ditë, pra tetë muaj. Pas gati katër vitesh rikonstruksioni, duke dyfishuar kohën e përfundimit të rikonstruksionit, Mu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.472Z

Hapet muzeu “Ibrahim Kodra”

Në Lugano të Zvicrës, konkretisht në vendin më piktoresk të tij, në katër vjetorin e vdekjes, është hapur muzeu “Ibrahim Kodra”. Ky muze është hapur me iniciativën e Behgjet Pacollit, i cili edhe është autorizuar nga vetë piktori Kodra sa ishte gjallë që të përkujdesej për g

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.060Z

Elbasan, vidhet Muzeu Etnografik

ELBASAN- Persona ende të paidentifikuar kanë grabitur në Muzeun Etnografik të qytetit të Elbasanit, objekte me vlera kulturore dhe historike, të rralla dhe që i përkisnin kohës së largët. Sipas drejtorit të këtij muzeu, Kreshnik Belegu, persona të paidentifikuar dhe që mendohet të je

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:53.711Z

BeH: Mbyllet Muzeu Historik

Muzeu Historik i BeH është mbyllur të mërkurën për publikun, për shkak të gjendjes së rëndë financiare të shkaktuar nga moskujdesi i organeve përgjegjëse për këtë, por edhe për gjashtë institucione të tjera të kulturës, me rëndësi të madhe për shtetin e Bosnjës që janë n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama