Rezultate te kerkimit per termin: +Muzeun

Total: 5036
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:18.439Z

Fantazma në muzeun e Napolit?

Nga Express më 23 gusht 2011 në ora 15:30 Fillimisht alarmi lëshohet prej disa punëtorëve, që punonin në Muzeun Arkeologjik në Napoli: ”Në këtë vend ndodhin gjëra të çuditshme, objekte që lëvizin, kova që gjenden bosh”. E më pas, një foto dëshmon se në Muzeun Arkeo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:41.262Z

Fluks ne Muzeun Historik Kombetar

Ne Muzeun Historik Kombetar te Tiranes, numri i vizitoreve per periudhen janar-shtator ka ardhur ne rritje, ne krahasim me vitet e tjera. Specialisti i ketij muzeu Preng Cara, tha dje per Atsh-ne, se "numri i vizitoreve gjate periudhes janar-shtator, llogaritet ne 39.324 persona nga te cilet 6.642 j

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.502Z

Artistët kinezë në Muzeun Historik Kombëtar

Ekspozita Sjelljet e jugut të Yangce-së , quhet ekspozita me autorë piktorë të njohur nga Kina, e cila u hap dje në sallën kryesore të Muzeut Historik Kombëtar. Imazhet e përzgjedhura me kujdes japin një përshkrim të historisë së artit kinez. Qëllimi i ekspozitës është të bëjë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:53.576Z

Femijet mozaik ne Muzeun Kombetar

Njohja e trashegimise kultuorre dhe teknikat e krijimit te mozaikeve kane nisur te kthehen ne nje nga pjeset argetuese dhe didaktike te femijeve parashkollore.Shume prej tyre kane emituar forma mozaikesh ne muzeun kombetar.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.560Z

Gjenocidi kërkohet në Muzeun Kombëtar

SHKRUAN: Aida Tuci 14-01-2011 13:29Një pavijon i ri për gjenocidin që është projektuar të çelet në MHK, ku për objektet me vlera muzeale do të shfrytëzohet Arkivi i Shtetit si dhe koleksione të të përndjekurve Si do të jetë pavijoni i gjenocidit që është projektuar të jetë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:32.027Z

Durrës, 17 mijë vizitorë në Muzeun Arkeologjik

Rritja e numrit të turistëve të huaj në vend reflektohet edhe në shifrat e vizitueshmërisë së monumenteve dhe sajteve arkeologjike në Durrës, ku deri në fund të gushtit janë regjistruar 17 mijë vizitorë nga vende të ndryshme të botës. Drejtoria rajonale e Monumenteve të Kulturës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:34.912Z

Artisti italian, në Muzeun Historik Kombëtar

Ekspozita Artisti i njohur italian, Giovanni Bonardi ka hapur dje në Muzeun Historik Kombëtar ekspozitën “Shenjat e ngjyrave”. Ekspozita përmban piktura dhe skulptura që tregojnë prirjen e Bonardit, drejt një arti që tenton të rrëfejë histori. Ajo çfarë i dallon pikturat e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama