Rezultate te kerkimit per termin: +Mwh

Meta: total 174 / total_found 174 / time 0.000 / keyword[0] mwh / docs[0] 174 / hits[0] 522 /
MEI: Për herë të pas 2010-s, Shqipëria jo importuese neto e energjisë
  • 2016-12-29

MEI: Për herë të pas 2010-s, Shqipëria jo importuese neto e energjisë

Bilanci tregtar i energjisë elektrike në vend pas shumë vitesh do të jetë në nivele pozitive për vazhdimin e reformimit të sistemit elektroenergjetik shqiptar. Sipas Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë (MEI),  kjo ka ardhur si pasojë e disa masave të marra: për shkak të mirëmena

No Pic available
  • 2016-11-12

Nën kontroll Kaskada e Drinit, reduktohen shkarkimet

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare njoftoi se  po menaxhon në mënyre optimale prurjet në Kaskadën e lumit Drin. Aktualisht prurjet po shfrytëzohen duke ngarkuar maksimalisht të gjitha turbinat e disponibël në HEC Fierzë, HEC Koman dhe HEC Vau i Dejës. Sipas KESH prodhimi ditor është

Kaskada e Drinit nën kontroll, reduktohen shkarkimet
  • 2016-11-12

Kaskada e Drinit nën kontroll, reduktohen shkarkimet

Korporata Elektro-energjetike Shqiptare bën të ditur se janë reduktuar shkarkimet në kaskadën e Drinit, dhe është ulur niveli i liqeneve. Situata paraqitet në kontroll. Sipas KESH, aktualisht prurjet po shfrytëzohen duke ngarkuar maksimalisht të gjitha turbinat disponibël në Fierzë, Kom

Situata meteorologjike dhe furnizimet me energji deri në mesditë
  • 2016-11-11

Situata meteorologjike dhe furnizimet me energji deri në mesditë

Ministria e Energjisë dhe Industrisë informon opinionin publik sa vijon për situatën e furnizimit me energji elektrike në të gjithë territorin; nivelin e kuotave, menaxhimin e prurjeve në Kaskadën e Drinit dhe gjendjen e sistemit të transmetimit. TË DHENAT NGA KASKADA E DRINIT (KESH)

Përgjysmohen shkarkimet nga Vau Dejës, kaskada e Drinit nën kontroll
  • 2016-11-10

Përgjysmohen shkarkimet nga Vau Dejës, kaskada e Drinit nën kontroll

Rikthehet në normalitet furnizimi me energji elektrike pas ndërprerjeve të shumta për shkak të motit të keq. Ministria e Energjisë dhe Industrisë bën me dije se aktualisht probleme paraqiten vetëm në 5 fidera në të cilët po punohet. Po sipas Ministrisë, është përgjysmuar sasia e sh

No Pic available
  • 2016-11-09

Rriten kapacitetet në kaskada, KESH nis procedurat për shitjen e tepëricave

Situata paraqitet nën kontroll dhe prurjet aktuale po shfrytëzohen maksimalist për prodhim energjie përmes shfrytëzimit maksimal të kapaciteteve gjeneruese. KESH ka inicuar dy procedura për shitjen në tregun e parregulluar të tepricave të energjisë së prodhuar nga prurjet e mëdha. Gjith

Përmbytjet, OSHEE: Ja zonat më të prekura nga defektet
  • 2016-11-09

Përmbytjet, OSHEE: Ja zonat më të prekura nga defektet

Shtabi Qëndror vazhdon me planin e gadishmerise, per të garantuar furnizim të pa ndërprerë me energji elektrike të konsumatorëve. Në gjithë territorin sipas Drejtorive Rajonale, funksionojne grupet e gadishmërisë të OSHEE sh.a për ndjekjen e regjimit të punës së rrjetit shpërndarës