Rezultate te kerkimit per termin: +NEuml

Total: 39
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.079Z

Sot lamtumira per te urtin Sabri Godo

Ora 1530 - SABRI GODO PERCILLET NE BANESEN E FUNDITPak minuta me pare familjare miq dhe te aferm i kane dhene lamtumiren e fundit njeriut te nderuar te politikes dhe letersise Sabri Godo. Trupi i tij tani prehet ne varrezat e Tufines ne kryeqytet.Ora 1430 ndash PEumlRFUNDOJNEuml HOMAZHET PEumlR SABR

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.450Z

Gjashte gjera qe nuk duhet te beni kurre kur jeni ne timon

Pa marre parasysh sa shofere te mire te jeni do tju perkujtojme disa gjera te cilat nuk do te guxonit te beni derisa jeni ne automjet. Edhe pse ligji eshte shkronja ne leter disa rregulla duhet ti respektoni edhe vete ne menyre qe vozitja te jete e sigurt. Rregull themelor eshte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.346Z

Berisha merr per vete sekretetshteterore ia heq Qeverise

Kryeministri Berisha merr sekretet shteterore per vete. Por jo vetem kaq. Te njejtin fat ka pesuar ligji Per Statistikat zyrtare dhe ai per Prokurimin Publik. Qe te tre kane te njejtin modifikim kalimin e vartesise nga Keshilli i Ministrave te vete Kryeministri. Gjate projektligjeve te kaluara sot n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.022Z

Qeveria shpall gjendjen e emergjences civile fatkeqesi natyrore ne zonat e permbytyra si pasoje e reshjeve ne qarqet e Durresit dhe Lezhes

V E N D I M PEumlR SHPALLJEN E GJENDJES SEuml EMERGJENCEumlS CIVILE FATKEQEumlSISEuml NATYRORE NEuml ZONAT E PEumlRMBYTURA SI PASOJEuml E RESHJEVE NEuml QARQET E DURREumlSIT E TEuml LEZHEumlS Ne mbeshtetje te nenit 100 te Kushtetutes dhe te neneve 5 te shkronja c e 6 te ligjit nr.8756 date 26.3

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.971Z

Vendime te miratuara ne mbledhjen e qeverise

V E N D I M PEumlR DISA NDRYSHIME NEuml VENDIMIN NR. 234 DATEuml 6.3.2009 TEuml KEumlSHILLIT TEuml MINISTRAVE PEumlR SHPRONEumlSIMIN PEumlR INTERES PUBLIK TEuml PRONAREumlVE TEuml PASURIVE TEuml PALUAJTSHME PRONEuml PRIVATE QE PREKEN NGA NDEumlRTIMI I NEumlNSTACIONIT ELEKTRIK 400/220/110 KV NEuml

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.323Z

Cmimet abuzive BashkiaKontrolle ne tregje

Te tjera rreth shkrimit Cmimet e ushqimeve sot ne Tirane TIRANEuml ndash Bashkia e Tiranes nisi sot kontrollin ne tregjet publike ne Tirane lidhur me cmimet e produkteve ushqimore. Agjensia per Mbrojtjen e Konsumatoreve Drejtoria e Tatim-Taksave te Bashkise se Tiranes dhe Policia Bashkia

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.529Z

Hapja e dosjeve sekrete Bundestagu mbeshtet Shqiperine

Bundestagu gjerman rikonfirmon gadishmerine per ti dhene mbeshtetje politike e asistence teknike Shqiperise ne procesin e hapjes se dosjeve te ish-bashkepunetoreve te Sigurimit dhe policise sekrete te regjimit komunist. Shqiperia eshte i vetmi vend ne ish-vendet komuniste te Europes ku dosjet e Sigu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama