Rezultate te kerkimit per termin: +Natyres

Total: 1474
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:42.013Z

Imazhet njerezore te natyres

Trupa, gjymtyre e portrete ndodhen jo vetem tek individet, por edhe tek guret dhe druret.Nje fotograf i ri ka vendosur te fiksoje ne aparat imazhet e vecanta te natyres shqiptare.Ato ndodhen ne shqiperine e mesme, por edhe ne malet e krujes.Imazheve qe ka krijuar natyra fotografi i pagezuar edhe me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:27.184Z

Proteste para Muzeut te Shkencave te Natyres

Zyra e Permbarimit duhet te ekzekutonte vendimin e gjykates per t’i liruar ambientet pronareve te tokes dhe godines se Muzeut te Shkencave te Natyres. Ne oborrin e Shkencave te Natyres kur pritej te mberrinin forca te rendit kane protestuar punonjes te Muzeut, deputete te opozites

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.327Z

Miratohen masterat te Shkencat e Natyres dhe Infermieria

Masterat e nivelit te pare, percaktohen edhe kuotat e tarifat Keshilli i Ministrave ka miratuar dje, masterat e nivelit te pare ne Fakultetin e Shkencave te Natyres dhe ne Fakultetin e Infermierise. Po ashtu, ai ka miratuar edhe kuotat dhe tarifat e studimeve te ketij niveli kualifikimi. Me konkreti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:29.326Z

Studentet e shkencave te Natyres: Jo rregullores

Studentet e Fakultetit te Shkencave te Natyres te universitetit te Tiranes kane protestuar per te kerkuar ndryshimin e rregullores se brendshme te ketij fakulteti. Sipas tyre rregullorja penalizon shume prej tyre per kalimin nga njeri vit ne tjetrin.Ata kerkojne nga dekani i fakultetit u

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:30.266Z

Doktoraturat, kuotat per Gjuhet e Huaja dhe Shkencat e Natyres

Sonila Isaku Universitetet e Tiranes kane celur procedurat per regjistrimin e studenteve per doktoratura ne dy prej fakulteteve, nderkohe qe pritet te nisin edhe masterat e nivelit te dyte tek disa dege te Shkencave te Natyres dhe Akademise se Arteve. Keshilli i Ministrave ka miratuar gjate mbledhj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.581Z

Permbytjet, grup pune nga Fakulteti i Shkencave te Natyres

Dekanati i Fakultetit te Shkencave te Natyres, ne shenje solidarizimi per pasojat e permbytjes ne veri te vendit shqyrtoi mundesine dhe ngriti nje grup ekspertesh te stafit akademik nga Departamenti i Kimise, Kimise Industriale, Fizikes, Biologjise per ndermarrjen e studimeve te impaktit te permbytj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.821Z

Rama te Muzeu i Shkencave te Natyres

Kryetari i opozites, Edi Rama eshte ndalur sot ne nje takim me drejtues te Muzeut te Shkencave te Natyres, godina e te cilit pak kohe me pare me vendim te Gjykates se Larte i kaloi pronareve. Politika, tha Rama, duhet t’i sherbeje njerezve, jetes dhe mirqenies. “Pas 28 qersho

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama