Rezultate te kerkimit per termin: +Naurus

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.301Z

Vanuatu e njeh formalisht pavarësinë e Abkazisë

Ministri i Jashtëm i Abkazisë, Maksim Gvinjia, ka deklaruar se shteti i vogël i Paqësorit Jugor, Vanuatu, e ka njohur formalisht pavarësinë e Abkazisë nga Gjeorgjia. Në një intervistë për televizionin “Russia today” Gvinjia ka dekla

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:24.837Z

Kosova votoi pro anëtarësimit të Kinës dhe Libanit në EBRD

Kosova ka përkrahur anëtarësimin e Republikës Popullore të Kinës dhe të Libanit në Bankën Evropiane për Zhvilllim dhe Rindërtim. Gjithashtu, Kosova ka përkrahur edhe anëtarësimin e shtetit të Naurus në Fondin Monetar Nd&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.968Z

V E N D I M PËR VENDOSJEN E MARRËDHËNIEVE DIPLOMATIKE ME REPUBLIKËN E NAURUSË

V E N D I M  PËR  VENDOSJEN E MARRËDHËNIEVE DIPLOMATIKE ME REPUBLIKËN E NAURUSË   Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 15, të ligjit nr.9095, datë 3.7.2003, « Për shërbimin e jashtëm të Republikës së

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama