Rezultate te kerkimit per termin: +Neim +Avdulaj

Meta: total 4 / total_found 4 / time 0.000 / keyword[0] neim / docs[0] 187 / hits[0] 271 / keyword[1] avdulaj / docs[1] 99 / hits[1] 120 /
No Pic available
  • 2010-03-18

Shtesat e pallateve, 255 familjet që marrin lejet

ALUIZNI publikon emrat e familjeve që duhet të bëjnë pagesën e detyrimeve financiare Agjencia e Legalizimeve publikoi dje emrat e 255 familjeve në Tiranë, të cilat përfitojnë legalizimin e shtesës së tyre. Këto familje kanë bërë vetëdeklarim për shtesat e tyre dhe

No Pic available
  • 2010-02-24

Legalizimet, tapitë për 255 familje

Agjencia e Legalizimeve ka publikuar listën e 255 familjeve, të cilave ju është përgatitur dokumentacioni i nevojshëm tekniko-ligjor për të legalizuar shtesat pa leje, që ata kanë ndërtuar në objektet me leje. Gazeta boton sot emrat e përfituesve në njësitë numër 7,5,2 në Tiranë,

No Pic available
  • 2010-02-24

ALUIZNI Udhëzimet zyrtare për përdorimin e letrave me vlerë

Autori i Lajmit: Anilejda ShëmbitrakuKuvendi i Shqipërisë, ka miratuar në datë 4.2.2010, ligjin nr 10219 “Për disa shtesa në ligjin nr. 9482, datë 3.4.2006, “Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje” të ndryshuar. Ky ligj parashikon si formë alternative page

No Pic available
  • 2009-10-31

Fituesit e fazës së trete ne te gjithe univeristetet

Universiteti i Tiranës Gazetari ALEKSANDROS YLLI HYSENAJ DORINA NDONI BLIDO ELGITA ANDON QOSHKU FJONA ARJAN HOXHAJ GERD ASTRIT FAGU KLAUDIO FLAMUR SULOLLARI LORELA LUAN LAZAJ LULZIM QAMIL BRESA RENIS LUAN LOLOÇI SUADA AGIM