Rezultate te kerkimit per termin: +Ngarkohen +Ministria

Total: 1891
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:27.054Z

Ministria, plan për formalizmin e 1200 veterinerëve

Klinikat Ministria e Bujqësisë do të  promovojë klinikat veterinare private. Në këtë kuadër, ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti, do të jetë i pranishëm sot në inaugurimin e Stacionit (Klinika) Veterinar në Urën Vajgurore, Berat. Ky hap do të formatizojë tregun e punës së 1200

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.776Z

Komiteti i Minoriteteve, me zyra te ministria e Transporteve

Tiranë, 13 prill, NOA Qeveria i ka dhënë në përdorim Komitetit Shtetëror të Minoriteteve 4 zyra në katin e tretë teknik të ndërtesës së ish-ministrisë së Transporteve dhe Telekomunikacioneve. Ky vendim është marrë nga Këshilli i Ministrave në mbledhjen e tij të sotme, në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.806Z

Qeveria zhvendos KQZ të ish-Ministria e Mbrojtjes

Komisioni Qendëror i Zgjedhjeve nuk do të jetë më në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Me vendim të qeverisë miratuar, të mërkurë datë 30 korrik KQZ do të zhvendoset në godinën e ish-Ministrisë së Mbrojtjes. Në vendimin e qeverisë thuhët se kjo godinë do të kalojë në përgj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.637Z

V E N D I M PËR NDRYSHIMIN E PËRGJEGJËSISË SË ADMINISTRIMIT TË DISA MJEDISEVE, NGA MINISTRIA E BRENDSHME, AUTORITETIT KOMBËTAR PËR CERTIFIKIMIN ELEKTRONIK  

V E N D I M  PëR  NDRYSHIMIN E PëRGJEGJëSISë Së ADMINISTRIMIT Të DISA MJEDISEVE, NGA MINISTRIA E BRENDSHME, AUTORITETIT KOMBëTAR PëR CERTIFIKIMIN ELEKTRONIK   Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 13 e 15, shkronja “c”, të ligjit n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.431Z

V E N D I M PËR KALIMIN E ISH-OBJEKTIT TË KURSIT TË NDËRLIDHJES TË PTT–SË, TIRANË, NGA ISH-MINISTRIA E EKONOMISE DHE PRIVATIZIMIT, SOT MINISTRIA E EKONOMISË, TREGTISË DHE ENERGJETIKËS, NË PËRGJEGJËSI ADMINISTRIMI TË MINISTRISË SË PUNËVE PUBLIKE, TRAN

V E N D I M  PëR  KALIMIN E ISH-OBJEKTIT Të KURSIT Të NDëRLIDHJES Të PTT–Së, TIRANë, NGA ISH-MINISTRIA E EKONOMISE DHE PRIVATIZIMIT, SOT MINISTRIA E EKONOMISë, TREGTISë DHE ENERGJETIKëS, Në PëRGJEGJëSI ADMINISTRIMI Të MINISTRISë Së PUNëVE PUBLIKE, TRANSPORTIT D

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:48.794Z

VENDIM PER KALIMIN E PËRGJEGJËSISË SË ADMINISTRIMIT TË ISH-SPITALIT TË KFOR-IT, DURRËS, NGA MINISTRIA E DREJTËSISË TE MINISTRIA E SHËNDETËSISË, PËR TRAJTIMIN E PERSONAVE ME MASË MJEKËSORE “MJEKIM I DETYRUAR NË NJË INSTITUCION MJEKËSOR”

V E N D I M PËR KALIMIN E PËRGJEGJËSISË SË ADMINISTRIMIT TË ISH-SPITALIT TË KFOR-IT, DURRËS, NGA MINISTRIA E DREJTËSISË TE MINISTRIA E SHËNDETËSISË, PËR TRAJTIMIN E PERSONAVE ME MASË MJEKËSORE “MJEKIM I DETYRUAR

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.123Z

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama