Rezultate te kerkimit per termin: +Nipti

Meta: total 48 / total_found 48 / time 0.000 / keyword[0] nipti / docs[0] 48 / hits[0] 87 /
Skandali në restorante, e blejnë dhe plotësojnë vetë certifikatën e dezinfektimit
  • 2016-10-19

Skandali në restorante, e blejnë dhe plotësojnë vetë certifikatën e dezinfektimit

Mungesa e higjienës në restorante dhe pasojat e këtij fenomeni fatkeqësisht të përhapur rëndom në vendin tonë e kanë një shpjegim. Pronarët e këtyre bizneseve pajisen lehtësisht me certifikatën 3D, dokument ky që dëshmon se kushtet higjieno-sanitare janë brenda standardeve edhe n

INVESTIGIMI / Në këmbim të parave restorantet sigurojnë kushtet higjieno-sanitare
  • 2016-10-19

INVESTIGIMI / Në këmbim të parave restorantet sigurojnë kushtet higjieno-sanitare

Mungesa e higjienës në restorante dhe pasojat e këtij fenomeni fatkeqësisht të përhapur rëndom në vendin tonë e kanë një shpjegim. Pronarët e këtyre bizneseve pajisen lehtësisht me çerfikatën 3D, dokument ky që dëshmon se kushtet higjieno-sanitare janë brenda standardeve edhe n

Në këmbim të parave restorantet sigurojnë kushtet higjieno-sanitare
  • 2016-10-18

Në këmbim të parave restorantet sigurojnë kushtet higjieno-sanitare

Mungesa e higjienës në restorante dhe pasojat e këtij fenomeni fatkeqësisht të përhapur rëndom në vendin tonë e kanë një shpjegim. Pronarët e këtyre bizneseve pajisen lehtësisht me çerfikatën 3D, dokument ky që dëshmon se kushtet higjieno-sanitare janë brenda standardeve edhe në

Tatimet do publikojnë listën e zezë për bizneset e parregullta me kasën fiskale
  • 2016-09-21

Tatimet do publikojnë listën e zezë për bizneset e parregullta me kasën fiskale

Ndryshimet e fundit në ligjin për procedurat tatimore parashikojnë që të publikohen në faqen e internetit të tatimeve, emrin dhe NIPT-et e bizneseve që nuk vendosin kasë apo nuk janë të rregullt me përdorimin e saj. Deri tani, tatimet publikonin emrat e subjekteve dhe NIPT, që ishin deb

No Pic available
  • 2016-05-02

Propozimet e Ahmetajt, Agrobiznesi: Ndryshimet nuk japin zgjidhje, NIPTI ka dështuar

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj ka prezantuar lehtësitë do të merren për sektorin e bujqësisë, të paralajmëruara dy ditë më parë dhe të kërkuara një pjesë e tyre edhe nga aleati në qeverisje, Lëvizja Socialiste për Integrim. Ahmetaj: Një fermer mund të kryejë transaksione di

Rama: Eksportet u rritën në 1.5 miliardë lekë në janar
  • 2016-03-27

Rama: Eksportet u rritën në 1.5 miliardë lekë në janar

Kryeministri Rama vlerësoi programet e ndihmës financiare të qeverisë në bujqësi, të cilat kanë sjellë rritje të eksporteve bujqë- sore dhe rënie të importeve të tyre. Kreu i qeverisë ishte dje në pikën e grumbullimit "Hatija" në komunën Kutalli, të Beratit, në një prej biznes

No Pic available
  • 2016-03-26

Rama: Fermerët të pajisen me NIPT, përfitojnë më shumë nga fondet e rimbursimit

Kreu i qeverisë, Edi Rama ka zhvilluar një vizitë në një pikë grumbullimi të produkteve bujqësore në fshatin Kutalli të Beratit. Pika merret me grumbullimin, përpunimin, konservimin si dhe shitjen e produkteve bujqësore, blegtorale, fruta perime, fidanë etj në tregjet ndërkombëtare.