Rezultate te kerkimit per termin: +Nivelit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.245Z

Juridiku, miratohen masterat e nivelit të dytë

Pas tre vjetësh kërkesa nga drejtuesit e Fakultetit të Drejtësisë dhe studentëve miratohen masterat e nivelit të dytë të këtij fakulteti. Për dy javë me radhë, të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë për masterat e nivelit të dytë. Është miratuar hapja e ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.245Z

Kuotat e masterit te nivelit te pare

Miratohen programet e studimit te ciklit te dyte dhe masteri i nivelit te pare. Dje, Keshilli i Ministrave ka aprovuar projektvendimet e miratuara nga Ministria e Arsimit lidhur me programet e reja te studimit. Ne kete vendim, jepen te gjitha kuotat e miratuara nga qeveria per studentet s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:14.365Z

Hapen masterat e nivelit të parë për universitetet

 Në mbledhjen e djeshme, Qeveria ka miratuar hapjen e programeve të studimit master të nivelit të parë në Universitetin Bujqësor të Tiranës. Këto programe studimi, master i nivelit të parë, kanë 60 kredite me kohëzgjatje normale një vit. Kurrikula dhe emërtimi i diplomës për t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.401Z

Nisin studimet pasuniversitare të nivelit të parë

Autori i Lajmit: red.Pas më shumë se dy vitesh, studentët që janë diplomuar me sistemin 3-vjeçar kanë filluar dje studimet pasuniversitare në universitetet publike. Tarifat për studimet pasuniversitare variojnë nga 36 deri në 72 mijë lekë në vit. Kësisoj pas fillimit të vitit të ri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:24.723Z

Ekonomiku, hapen gjashtë mastera të nivelit të dytë

Kuotat e pranimit që janë miratuar për secilin program. Tarifa e studimit është 150 mijë lekë, likuidimi me dy këste Jonida Tashi Hapen masterat e nivelit të dytë pranë Fakultetit Ekonomik në Tiranë. Qeveria, me propozim të ministrit të Arsimit, ka vendosur hapjen e programeve të ci

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.470Z

Hiqen masterat e nivelit të parë

Ministria e Arsimit heq masterat e nivelit të parë, ndërkohë që deklaron se studentët do të ndjekin masterat profesional. Kreu i Arsimit, Myqerem Tafaj shpjegoj me detaje ndryshimet përkatëse për masterat, të cilët priten të gjejnë zbatim. "Jo me master i nivelit të parë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.012Z

Çelen 24 mastera të nivelit të dytë

 zirina llambroÇelen masterat e rinj të nivelit të dytë (MND) në Universitetin e Tiranës dhe atë Politeknik. Qeveria miratoi dje vendimin për nisjen e këtyre programeve në vitin akademik 2009-2010. Kështu sipas profileve të caktuara do të ofrojnë mastera të nivelit të dyt

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama