Rezultate te kerkimit per termin: +Operimet

Meta: total 88 / total_found 88 / time 0.000 / keyword[0] operimet / docs[0] 88 / hits[0] 101 /
Kosova do të marrë kodin telefonik ndërkombëtar 383 nga ITU
  • 2015-06-16

Kosova do të marrë kodin telefonik ndërkombëtar 383 nga ITU

Në Bruksel është mbajtur takimi i grupeve punuese për zbatimin e marrëveshjes për telekomin në mes të delegacionit të Republikës së Kosovës dhe Serbisë me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian, takim ky i cili ka zgjatur 17 orë bisedimesh. Ministrja për dialogun në Qeverinë e Kosov

Në Bruksel përparime për telekomin
  • 2015-06-16

Në Bruksel përparime për telekomin

Bruksel, 16 qershor 2015 Në Bruksel është mbajtur takimi i grupeve punuese për zbatimin e marrëveshjes për telekomin në mes të delegacionit të Republikës së Kosovës dhe Serbisë me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian, takim ky i cili ka zgjatur 17 orë bisedimesh. Delegacioni i Kosov

Aeroportit të Prishtinës i shtohen edhe dy kompani ajrore
  • 2015-05-28

Aeroportit të Prishtinës i shtohen edhe dy kompani ajrore

Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka bërë përgatitjet dhe është në proces të planifikimit të trafikut shtesë për sezonin e lartë verore 2015. Planifikimit të fluturimeve së fundmi iu shtuan edhe dy kom

Kontrolli i financave publike, rëndësi jetike për Kosovën
  • 2015-05-21

Kontrolli i financave publike, rëndësi jetike për Kosovën

Zhvillimi i kontrollit të financave publike dhe menaxhimi i tyre i japin vlerë parave të taksapaguesve të Kosovës. Në kontrollin e brendshëm të financave publike me rëndësi është që të ketë një sistem auditimi i cili funksionon mirë për të ndërtuar një sistem të duhur menaxhim

Stabilizohet prodhimi dhe operimi në KEK
  • 2015-04-02

Stabilizohet prodhimi dhe operimi në KEK

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka ndryshuar nga aktivitetet emergjente të investimeve dhe mirëmbajtjes në ato preventive dhe të planifikuara. Edhe përkundër operimit me njësi që kanë një moshë mesatare 40 vjeçare, KEK-u bënë të ditur se ka arritur që vit pas viti të rris n

Licencohen 22 makinista të ndërmarrjes hekurudhore për operim me trena
  • 2015-03-20

Licencohen 22 makinista të ndërmarrjes hekurudhore për operim me trena

Autoriteti Rregullativ I Hekurudhave të Republikës së Kosovës përmes një ceremonie zyrtare të organizuar sot ka bërë licencimin e 22 makinistëve të ndërmarrjes hekurudhore për operim me trena Trainkos Sh.a. Përmes një njoft

Reagon "Sharrcem": Gjetëm dokumente të pa identifikuara, e jo trupa
  • 2015-03-16

Reagon "Sharrcem": Gjetëm dokumente të pa identifikuara, e jo trupa

Fabrika e prodhimit të çimentos "Sharrcem", përmes një reagimi thotë se lajmi i cili është publikuar në medie për gjetjen e eshtrave të dy personave në Hanin e Elezit është i pasaktë.  Kjo fabrikë ka sqarua