Rezultate te kerkimit per termin: +Opinioni

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:02.996Z

Opinioni jopublik

20/04/2005  Emisionet televizive kane nevoje per ballafaqimin e argumenteve nga palet politike kundershtare, duke i ikur fazes se tanishme te monologjeve publicitare te vleresimit te vetes nga vetevetja Ndjehet mungesa ne debate e aktoreve individuale dhe kolektive te terrenit, me kendvesh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:42.638Z

Opinioni publik dhe qeveria

Nga Ilir Yzeiri   George W. Obama e titullon Huffington Post lajmin e madh e kryesor në faqen e parë të sitit të saj në internet. Mandati i katërt i Bush-it vijon më tej siti në Internet i  Politico-s. Presidenti Barack Obama është vënë në shënjestër të shtypit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:54.656Z

Opinioni publik, vepron apo mungon?

Ekzistojnë shumë interpretime rreth çdo problemi që gjallon jetën publike. Në diskutim bëjnë pjesë të gjithë qytetarët apo bashkimet e qytetarëve, të cilët interesohen për mirëqenien e përgjithshme dhe e shpr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:21.609Z

Opozita dhe opinioni publik

Ilir Yzeiri - Zgjedhjet parlamentare që po afrojnë e gjejnë Shqipërinë në një situatë kaotike dhe demokracinë europiane në një krizë të thellë. Vendet e Ballkanit Perëndimor, sa herë që përmenden nga mediat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:22.196Z

Zbardhet opinioni i Venecias

var fbShare url httpvizionplusalzbardhet-opinioni-i-veneciassize smallbrbrKomisioni i Venecias ka zbardhur edhe ne faqen e tij zyrtare opinionin per ligjin e vetingut Bazuar ne mendimin e eksperteve ligji per rivleresimin e gjyqtareve dhe prokuroreve i derguar per mendim ne Venecia nga Gjykata Kush

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:08.673Z

A është opinioni ynë publik i uzurpuar?

Opinioni publik mbetet arma e vetme e qytetarit (në demokraci) në periudhën midis dy momentesh elektorale. Opinioni publik formësohet, në përgjithësi nga një bashkëpunim media + shoqëria civile. Kuptohet, përveç pjesës së politikes, e cila në vendet me demokraci të pazhvilluar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.692Z

Opinioni i GJND-së pritet më 22 korrik

Shtetet më të fuqishme theksojnë se opinioni i GJND-së nuk është detyrues, ai nuk do të mund ta ndryshojë vendimin e tyre të njohjes së Kosovës Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë do të nxjerrë opinionin e vet në lidhje me ligjshmërinë e shpalljes së pavarësisë së Kosovës m

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama