Rezultate te kerkimit per termin: +Pasuris

Total: 2122
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:20.056Z

Nis deklarimi i pasurisë

Procesi i deklarimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik të cilët janë të obliguar ta bëjnë deklarimin e pasurisë së tyre tek Agjencioni kundër Korrupsionit ka filluar sipas afatit ligjor për deklarimin e rregullt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:24.782Z

Deklarimi pasurisë - i dyshimtë

Përfaqësuesit e shoqërisë civile kërkojnë nga institucionet kompetente që të ndërmarrin masa konkrete në luftën kundër korrupsionit. Ata thonë se agjencitë dhe mekanizmat e tjerë që kanë për synim luftën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:40.428Z

Rritet trendi i mos deklarimit të pasurisë

Trendi i mos deklarimit të pasurisë nga zyrtarët publik ka shënuar rritje në vitin e fundit. Në një raport të organizatës Çohu me temën “Procesi i deklarimit të pasurisë, kontrolli dhe vërtetësia e të dhënav

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:44.689Z

Mosdeklarimi i pasurisë, në prokurori

Afër 40 raste të mosdeklarimit të pasurisë janë dërguar në Prokurorinë e Shtetit nga Agjencioni Kundër Korrupsion(AKK), ndërsa nuk dihet ende se a ka ? lluar ndonjë hetim për deklarim të rrejshëm ose dyshim për korrupsion. P&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:48.216Z

Deklarimi i pasurisë, vetëm formalitet

Deklarimi i pasurisë tek Agjencia e Kosovës Kundër Korrupsionit nga ana e zyrtarëve të lartë duket të jetë vetëm një formalitet është thënë sot në një raport të prezantuar nga Grupi për Studime Juridike e Polit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.037Z

Kundërkorrupsioni rikujton detyrimin e deklarimit të pasurisë

Ka filluar sot procesi i deklarimit të rregullt të pasurisë së zyrtarëve të lartë publikë, të cilët janë të obliguar ta bëjnë këtë në Agjencinë Kundër Korrupsionit në përputhje me Ligjin për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:32.436Z

Preteni: Mos deklarimi i pasurisë, vepër penale

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Hasan Preteni ka thënë se do të vazhdojnë të këmbëngulin për mos ndryshimin e Kodit Penal. Ai ka theksuar se i takon Kuvendit të vendos për ndryshimin apo mos ndryshimin e Kodit Penal.AdPlatformZon

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama